Heja
Tynusz, to kiedy planujecie wyjazd? Macie tam kogoś? Jakaś praca zapewniona? Zdecydowanie lepiej samolotem Oby Wam się udało
Będziemy się wspierać psychicznie na obczyźnie....
M ma mieć pracę, kolega mu załatwi, wpierw pojedzie On, kolegi siostra (nasza kolezanka) zalatwi mi tam prace i wtedy ja dolece z Julka .. jesczze nic nie jest pewne, ale chcielibysmy aby Nam sie udaloTynusz, to kiedy planujecie wyjazd? Macie tam kogoś? Jakaś praca zapewniona? Zdecydowanie lepiej samolotem Oby Wam się udało
okropne, płakać się chce, straszny ból rodziców, niewyobrażalny, chyba bym oszalałatyle dzieci zginęło straszne , co muszą czuć rodzice , którzy puścili swoje dzieci na narty , nawet nie chce sobie wyobrażać
to trzymam kciuki, ważne, że macie tam kogoś kto Wam pomoże na początku.jesczze nic nie jest pewne, ale chcielibysmy aby Nam sie udalo
no właśnie... Julka jest jeszcze mała, to szybko się zaaklimatyzuje, ja o Stasia się nie boję, gorzej z Ulą, jej może być już trudniej, raz że język, dwa że w przedszkolu się odnalazła, ma przyjaciółkę... zobaczymy, na razie się aż tak tym nie martwię, bo jeszcze nic nie jest pewne.tylko tak się boję o Julkę nowi ludzie, nowe otoczenie, dla Niej to bedzie szok, jeszcze żłobek .. mam nadzieję że się zaaklimatyzuje
Nie martw się kochana dzieci potrafią nas zadziwiać. Julka jest malutka więc wszędzie gdzie jest mama i tata, tam jest dobrzetylko tak się boję o Julkę
ludzi u Nas przewija sie sporo nie powiemjeśli macie sporo odwiedzających znajomych),
co t oza ćwiczenia?musimy cwiczyc stopki bo ma podatnosc na plaskostopie
a to szczepienie na roczek czy jakieś inne?c Ja muszę też ze Stasiem iść, ale ciągle smarkał ostatnio...dzisiaj bylismy na szczepieniu Julka nawet nie zaplakala przy wkłuciu
Wow, Zuzia na roczek miała 10,5 kg i 79cm, no i tez jest duzym dzieckiem jak na swoj wiek.waży 11,700 g juz nie wychodzi za siatke centylowa
Jak mus to mus, lepiej zapobiegać niż leczyćmusimy cwiczyc stopki bo ma podatnosc na plaskostopie
tak na roczek :) teraz ostatnie będziemy mieli w sierpniua to szczepienie na roczek czy jakieś inne?c Ja muszę też ze Stasiem iść, ale ciągle smarkał ostatnio...
podnoszenie chusteczki stopa itp - jutro ci napisze bo musze te kartke znalezc.. z tym ze to brdziej cwiczenia na wiek 2 latka bo teraz jak jej pokazuje np zeby paluszkami u nozki podnosila pieluszke to sie smieje i przynosi mi w raczce zebym dalej podnosila stopąco t oza ćwiczenia?
no to Julka majac 11 miesiecy wazyla 12 kg, a teraz na 13 miesięcy 11,7 więc nic nie przytyla na cale szczescie juz jej sie ta waga stabilizujeWow, Zuzia na roczek miała 10,5 kg i 79cm, no i tez jest duzym dzieckiem jak na swoj wiek.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość