Wiesz co na tak czas najwyższy robić rezerwacje, zobacz sobie na stronie Interhomu , ja na majówkę z nimi jeździłam, tam możesz fajne domki wynająć, to wg. mnie najlepsza alternatywa dla hoteli.A macie do polecenia miejsca z dzieckiem zagraniczne? My myslimy o Chorwacji w tym roku, ale nie mamy żadnego punktu odniesienia, a to w sumie juz trzeba rezewrwować. :)
Dzięki za namiar, słyszałam o takimwynajmowaniu apartamentów, ale w ogóle nie wiedziałam jak to ogarnąć. :) Dla rodizny z dziekciem to chyba lepsza opcja niż hotel, można samemu gotować i jest większy luz.Wiesz co na tak czas najwyższy robić rezerwacje, zobacz sobie na stronie Interhomu , ja na majówkę z nimi jeździłam, tam możesz fajne domki wynająć, to wg. mnie najlepsza alternatywa dla hoteli.A macie do polecenia miejsca z dzieckiem zagraniczne? My myslimy o Chorwacji w tym roku, ale nie mamy żadnego punktu odniesienia, a to w sumie juz trzeba rezewrwować. :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość