Maua musisz kupić świecę i krzyżmo (to taka biała szatka którą ksiądz nakłada podczas chrztu). Tzn niby świecę powinien kupić chrzestny a krzyżmo chrzestna ale ja to akurat kupiłam sama.
 i nie wiedziałam, że jakieś takie wynalazki potrzebne
 i nie wiedziałam, że jakieś takie wynalazki potrzebne   Tzn. o świecy to akurat słyszałam, ale że krzyżmo potrzebne to pierwszy raz w życiu.
 Tzn. o świecy to akurat słyszałam, ale że krzyżmo potrzebne to pierwszy raz w życiu. 
   hyhyhy
 hyhyhy 

Oby
 Oby  

a pozniej Olcia dostala palemki i tak marudzila ze malo co mi glowa nie pekla no ale juz ja wykapalam i w koncu zasnela.
  a pozniej Olcia dostala palemki i tak marudzila ze malo co mi glowa nie pekla no ale juz ja wykapalam i w koncu zasnela.  bogu dziek!!!a jak wam minal dzionek??
  bogu dziek!!!a jak wam minal dzionek?? Ja kurcze tez dzis zalatana, musialam wkoncu zajrzec na uczelnie
  Ja kurcze tez dzis zalatana, musialam wkoncu zajrzec na uczelnie   ale nie zaluje odchamilam troche. Maluszek wlasnie usnal po karmieniu jak mu sie odbilo to ulal i tak sie wystraszyl ze zaczal plakac, zaznacze ze od dobrego miesiaca juz mu sie to nie zdarzylo. Mielismy dzis z R do kina jechac a on jak na zlosc sie rozchorowal
 ale nie zaluje odchamilam troche. Maluszek wlasnie usnal po karmieniu jak mu sie odbilo to ulal i tak sie wystraszyl ze zaczal plakac, zaznacze ze od dobrego miesiaca juz mu sie to nie zdarzylo. Mielismy dzis z R do kina jechac a on jak na zlosc sie rozchorowal   I wiecie co szajba mu odbila bo z pralni zrobil sobie warsztat, gdzie klei jakis sprzet do akwarium, syf tylko robi i nic wiecej
 I wiecie co szajba mu odbila bo z pralni zrobil sobie warsztat, gdzie klei jakis sprzet do akwarium, syf tylko robi i nic wiecej   
  i powiem ze jest poprawa i to duza
  i powiem ze jest poprawa i to duza   Teraz sobie dokupilam jeszcze z tej samej firmy krem gleboko wyszczuplajacy
  Teraz sobie dokupilam jeszcze z tej samej firmy krem gleboko wyszczuplajacy   zobaczymy czy pomoze, chociaz bez diety sie napewno nie obejdzie.
  zobaczymy czy pomoze, chociaz bez diety sie napewno nie obejdzie. 

boshh co za dziecko
  boshh co za dziecko  

, mały zasnął o 21.00 a obudził się dopiero o 6.30
  , mały zasnął o 21.00 a obudził się dopiero o 6.30   

, ale inne świństwo mnie dopadło, macie jakiś dobry sposób na hemoroidy
  , ale inne świństwo mnie dopadło, macie jakiś dobry sposób na hemoroidy   , kurcze przez całą ciążę nie miałąm problemów a po ciąży mi sie pojawiły i nie mogę sobie z nimi dać rady, a do chirurga to mnie siłą nawet nikt nie zaciągnie
  , kurcze przez całą ciążę nie miałąm problemów a po ciąży mi sie pojawiły i nie mogę sobie z nimi dać rady, a do chirurga to mnie siłą nawet nikt nie zaciągnie   .
  . .
  . 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość