ja 2 lata temu placilam 200zl wiec w porownaniu do tego ile trzeba wydac na pigulki to sa grosze podpytaj swojego gina o wkladke hormonalna zobaczymy co on ci powiejaki jest koszt założenia tej wkładki
tego moj gin nie polecal nie dosc ze mozna zie zle po nich czuc i to nawet przez 3 miesiace bo nie odstawi sie jak tabletek to po drugie kobiety (i lekarze) maja problemy z przywroceniem miesiaczki jak sie przestanie stosowac na pewno nie w kazdym przypadku ale tak mi lekarz sam opowiadal.zastrzyków
nie jeszcze jest nie wiadomo kiedy jedzie ale Asia jest w Sokolowie bo w Siedlcach miejsc nie bylo i dlatego trudniej bo nie moze co chwile wpadac bo jezdzic trzeba.A Asika jest już sama? Marek już pojechał?
Ale prawdopodobnie jutro juz wroca do domku Antos juz sie czuje bardzo dobrze jakby chory nie byl szybka reakcja rodzicow dala efekty
przypomnialo mi sie bo ja identycznie mialam z Dawidem 2 tyg aniol a potem sie zaczelo marudzenie ale okazalo sie ze nie bez powodu-po prostu mial plesniawki i jak mu posmarowalam Aftinem od razu sie uspokajal ale taki spokojny juz nigdy nie bylmoja Kinga zamienia się w małego diabełka.
Ale co my sie dziwimy nasze dzieci to Barany zodiakalne (Dawid z 27 marca) wiec tak to juz jest