doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 19:14

zborra, w hotelu pracuje do konca czerwca, potem wracam do fitnessu, no i chyba jednak bede sie przeprowadzac do Warszawy... nie wiem jak to zniose... tak zostawic cale zycie, przujaciol, rodzine... chyba najbardziej bedzie mi ciezko ze jak A bedzie w pracy to my same bedziemy... bo tu mam mame... jutro A wraca z wawy i bedziemy rozmwiac...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

07 cze 2008, 19:41

zdjęcia będą jutro bo w połowie zrzucania Alicja wyłączyła mi kompa

doris, część z nas mieszka w ten sposób, wierz mi ta się tak żyć. czasami na dobre to wychodzi. Ja najpierw zaraz po maturze wyjechałam do jeleniej góry, potem kiedy już się tam zadomowiłam, musieliśmy wyjechać do Wrocławia i teraz w przeciągu roku może półtorej znów się będziemy przenosić.........

dobra zmykam po Alicję bo cały czas na dworze siedzi..........

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 20:07

witam

u nas znow dzis czopki poszły w ruch..sama nie wiem czy dobrze jej podałam, bo połozyła sie spac o dziwo juz o 18 po kapieli, mało spała rano bo zasnela w aucie akurat jak jechalismy sandały kupic no pospała moze z poł godz w dzien no to padła, a za poł godz z takim płaczem sie obudziła ze ja w totalnym :ico_szoking: tak mi było jej zal :( posmarowałam jej dziasła górne no i dalej poszła spac, za 10 min zas :ico_placzek: chciałam posmarowac dolne i specjalnie mi juz na to nei pozwoliła, ululałam ja ale za 5 min zas to samo wiec stwierdziłam ze moze ja tak strasznie boli - bo goraczki nie ma - i dałam czopek..
a najsmieszniejsze jest to ze mam czopki tylko 125 ml a pediatra powiedziała mi ze to juz za slabe ze juz nie działa tak silnie jak 250 ml na taka mase ciała jaka ma Mila, coz..jutro chyba skocze do apteki :ico_noniewiem:

kate dzieki ci za takie odchudzanie :ico_olaboga: ty sie zajedziesz kobieto, skoncz z tym usługiwaniem chyba ze ci to pasuje, sory ale maskara co piszesz, a widac ze rodzinka w pełni z synowej zadowolona :ico_noniewiem: a co z tymi nozkami Mata??
glizdunia no to nasza Majeczka taka mała złosnica :ico_oczko:
doris jak dla mnie ciezka sprawa z ta przeprowadzka?no ale jak lepsza praca bedzie..tam pewnie całkiem inne zycie..w sumie ja nie lubie duzych miast, wiec ja na pewno bym odpadła :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 20:44

Hej!
najpierw dam linka do okularków
http://www.allegro.pl/item377009828_bab ... lat_2.html

Glizdunia to pewnie nic w porównaniu z Hanutą!!! ta to się wygnie w łuk i zesztywnieje tak, że nawet posadzić się nie da... :ico_olaboga: :ico_puknij: dziś znów scena...bo buty kupowaliśmy,...
jutro wrzucę fotkę...takie pół otwarte sandałki...mam nadzieję, że się sprawdzą.

Doris no to ok. A z przeprowadzką współczuję, ale może będzie Wam tam bardzo dobrze? jesteście młodzi, na pewno sobie poradzicie, znajdziecie jakichś znajomych...

Kate Ty się zajeździsz!!! strata kilogramów fajna, ale pomyśl o zdrowiu!!!

ok, muszę uciekać, bo mamy gości...dopiero jutro będę wolna wieczorem...a potem mecz!!!

dobranoc

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 cze 2008, 21:05

Doris,Warszawka to brzmi powaznie.....ale zawsze do Gosi na kawke bedziesz miala blizej nie? :-D :ico_oczko:

Lady,Zborra pokazujcie no te nowe obuwnicze zdobycze!!!!my jeszcze czekamyna jakies wieksze zakupy bo musze Mayi kupic jakies cale butki bo tylko z sandalkami zostala....imysle o jakis Vansach albo jeszcze raz kupie takie wykrojone pantofle.....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:12

ja sie nie mam co chwalic tymi sandałkami jak bedzie jakas fotka to wkleje, ale w sumie nic nie było ma Mile z tego co mi sie podobały, wiec wybrałam takie ktore jakos takos sie prezentuja, patrzyłam przede wszystkim na cała pietke, zeby trzymała kostke, moze juz te kolejne beda takie jak chciałam :ico_noniewiem: ale widzialam super z adidasa sandalki i rozwazam ich zakup tylko ze tak troche nizsza pietka była i daltego ich od razu nie wziełam :ico_noniewiem:

u mnie sie od dzis zaczeło ostre kibicowanie, kurna oby nasza Polska sie nie zbłazniła :ico_wstydzioch:

glizda a jak Angole pewnie zawiedzeni co?ze tym razem sie nie załapali na mistrzostwa!!

[ Dodano: 2008-06-07, 21:16 ]
zbora a okularki niezłe, w sumie musiałabym Mili kupic, szczegolnie do Bułgarii ale czy ona w tym bedzie chodzic, bardzo watpliwe, a cena..tez niezła jak za taki mały kawałek plastyku i czy faktycznie takie ochronne sa? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 cze 2008, 22:15

Lady...tak powaznie to ja nie mam pojecia co sie w swiecie sportu dzieje!!!

Maya poszla spac,dzis slabiutka taka z czopkiem w d... no ale jutro moze bdzie juz spoko...nie wiem od czego ta goraczka,moze zęby.....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 00:25

to ja przeoczyłam sandałkowe historie Lady...pokaż no...bo ja też kupiłam co było w sumie, bo szczerze...to szkoda mi kasy...ona zaraz je zdepcze w\gdzieś w piaskownicy...i wyrośnie...e, ale jakoś tam wyglądają chyba, jutro pokażę.

co do okularów to nie wiem sama...moja na bank je i tak zdejmie...więc mam znów mola...czy kupić..
a co Maycię gnębi? moja dziś po tych wyprawach padła jak suseł...

ja też ...dobranoc mówię, pa!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 08:50

dzieki dziewczyny za słowa otuchy... mam nadzieje ze dam rade tak sama w innym miescie... bo ja na prawde nikogo nie znam w warszawie - poza naszą Gosią :) i to mnie chyba najbedziej przeraza... ale studiuję w sop[ocie wiec co jakies 2tygodnie bede widywac sie z rodzinka ze znajomymi...

[ Dodano: 2008-06-08, 08:51 ]
a no i wczoraj wieczorem mala spala ze mna w lozku bo cos jej dolegalo i poplakiwala - chyba gorne zeby wkoncu wyjdą i spadla mi z łóżka!!! :ico_olaboga: przestraszylam sie jak cholera, ale ona tylko zaplakala a jak ją przytulilam to od razu usnela... ale sie przerazilam jak cholera

[ Dodano: 2008-06-08, 08:54 ]
zborra, okulary rewelacja!!!

[ Dodano: 2008-06-08, 09:25 ]
Mimo, że przeprowadzka to jeszcze nic pewnego na 100% to z ciekawosci poszukalam dzisaj (jestem w pracy i nie mam duzo roboty)mieszkan na wynajem w warszawie i ceny sa koszmarne!!!!!!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2008, 09:47

Witajcie w niedzielny poranek.

doris, upadek z łóżka :ico_olaboga: to stres nie lada, ale nasze dzieciaczki to w brew pozorom twarde sztuki. Mieszkanie , to znaczy jego ceny w Warszawie to naprawdę koszmar. Ale jest plus :ico_oczko: , jak będziesz mieszkać w Warszawie to i do mnie :ico_oczko: niedaleko więc już nas będzie trzy na spotkanie :-D

GLIZDUNIA, jak tam Maya dziś się czuje? Mój wczoraj miał jakiś katar, podałam wapno i witaminę c, no i dziś już lepiej, nie widzę żeby ciekło z noska, kto wie czy to też nie alergia, albo na zęby, bo przy każdych mi dostawał takiego dziwnego kataru, a teraz już dziąsła spuchnięte na czwórki się szykują.

Ja swojemu kupiłam okularki takie zwykłe, ale oczywiście ściąga, no ale jak pamiętam Kacpra to też tak było, dopiero jak miał dwa latka to siedział i chodził w okularach dumny jak paw.
A sandałki to my już ze dwa tygodnie temu kupiliśmy i więcej bucików na lato nie planuję, to za drogi interes. Tym razem kupiłam z firmy Mrugała, całkiem podobne do Bartka, a sporo tańsze.

O takie ma Karol sandałki, http://www.allegro.pl/item365676678_mru ... ekcja.html
ale u nas w sklepie kosztowały 79 zł, a tu widzę że się nie opłaca.

Dobra, już dzieciaki mnie gonią od kompa, Kacper i jego brat cioteczny :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”