14 sie 2008, 12:11
natalia_424, jeszcze 2 tygodnie i wrzesień, szybko zleci, powiem Ci tak moja ginka wbijała mi do głowy przzez pierwsze 3 miesiące, że jest wszystko w porządku, bo ja mniej więcej tak jak Ty szukałam tylko złego.. tzn. jak mnie coś bolało, to że zaraz poronie, a jak tylko przestało, to że też jest coś nie tak.. wymiotowałam przez cały dzień, to że się odwodnie, a jak akurat mnie nie mdliło, to że coś nie tak.. Ale bałam się, bo to moja 4 ciąża a pierwsze dziecko, wcześniejsze straciłam. ale to nie ważne.. W każdym razie, jesli nic cie nie boli (tak za bardzo) bp bóle brzucha są w ciąży normalne, raz że macica się rozciąga,więzadła, do do 12 tc pracują jajniki, bo łożysko jest jeszcze niewytworzone do końca, nie plamisz czy krwawisz, to na pewno wszystko jest dobrze, a jak pójdziesz na USG to maluch będzie już do Ciebie machał rączką, albossał kciuka, a puki co najlepsze rzwiązanie to dostosować siędo słów ananke, i wyluzować, bo twój stres szkodzi maluszkowi, zobaczysz, będzie tylko lepiej!!