czyli przez te 10 lat nie bylas w PL?Jedynie co to tesknota za rodzina doskwiera.
ja tez nie mam siły i ochoty na nic... ale jak tylko moge zagladam na TT, bo czuje sie uzalezniona Mam tylko nadzieje ze ta niemoc niedługo nam minieprzepraszam że tak rzadko zaglądam ale cały czas jestem strasznie śpiąca że nie mam ochoty na nic, robi tylko to co muszę
rozumiem, ze cie to martwi, ale ciagle zadreczanie sie i tak nic nie da, najwyzej bedzie miało zły wpływ na was oboje Jakos na pewno sobie poradzicieCały czas rozmyślam o tym jak to będzie z dwójka dzieciaków w domu, no i z kaska mój małżonek cały czas mnie uspokaja że będzie wszystko ok.
Wiem że to nie dobrze że tak sie zamartwiam, ale już jest troszkę lepiej niż trzy tygodnie temu jak się dowiedziałam że jestem , wiem że za jakiś czas mi przejdzie jak hormony sie uspokojązły wpływ na was oboje
Nie jest to tak za bardzo tanie, zeby ciagle Polske odwiedzac, ale w wiekszosci to do nas ktos przyjezdza. Ale wiadomo nie widzimy sie za czesto, najgorzej to sie odczuwa przy Swietach, ale mamy sporo fajnych znajomych, wiec zawsze sie coz milego zoorganizuje.czyli przez te 10 lat nie bylas w PL?
tak mamy wszystkie chybaza to zmeczenie mnie wykancza, zero energii, na wszystko jestem obojetna czy jest obiad czy go nie ma, czy jest w domu posprzatane
rodziłas naturalnie? faktycznie duzy Twoj synek był...No jeszcze mi zapowiedzieli, ze bede miec duze dziecko, a to dlatego ze pierwsze bylo duze (4,5 kg).
U mnie dzisiaj o wiele lepiej czuje się jakoś tak szczęsliwie zaczynam wieżyc że wszystko się ułoży. Nawet już zrobiłam sos do spaghetti jak mężczyźni wrócą z pracy to tylko ugotuje makaron i gotowe.zmeczenie mnie wykancza, zero energii, na wszystko jestem obojetna czy jest obiad czy go nie ma, czy jest w domu posprzatane
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość