Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

19 sie 2010, 13:06

hej hej

moj maly wlasnie zasnal, ale zaraz ma do mnie tesciowa przyjechac wiec nie wiem czy sie nie obudzi jak bedzie wchodzila :ico_olaboga:
jak sie Dawdek obudzi to ma przyjechac po mnie mama i jedziemy do niej pomagac jej przy salatce z ogorkow.
jesli chodzi o 2 dziecko, to my nie planujemy wogole, wystarczy nam Dawidek. oboje mamy takie samo zdanie ze pozostaniemy przy 1 dziecku :-)

super ze Asia juz wraca :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2010, 15:01

hej

u nas nudy, Mike śpi , zupę już zjedliśmy , wiec na drugie zrobię spaghetti
od poniedziałku u nas pada i pada, wiec nici z wychodzenia na dwór :ico_noniewiem:

Marcia no to życzę wam szybkiego rozwiązania kłopotów finansowych :ico_sorki: :ico_sorki:
Mike też ma duży apetyt więc też nie narzekam, a z resztą nie wygląda na zagłodzonego :ico_oczko:

Donatka no to już niedługo i wy zaczynacie staranka , fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja jeszcze chcę 3 dziecko ale dopiero po 30-stce :-)

jedwabna, jaką sałatkę robicie??
w słoiki??

[ Dodano: 2010-08-19, 15:02 ]
zapomniałam najważniejsze stawiam :ico_tort: za 1,5 roczku Mikiego :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2010, 20:35

my byliśmy na zakupach w dwóch marketach i jestem wykończona :ico_olaboga: , Szymek cały czas biegał, uciekał, musieliśmy zanim latać, że nawet wszystkiego dobrze nie zobaczyłam, a co dopiero coś kupić :ico_puknij: , w aucie też wymyślał, w ogóle latał dziś jak dzik, a teraz zasypiał 30min, pokładał z z jednego końca tapczanu na drugi, jestem wykończona, zaraz pójdę wziąć kąpiel i spać :ico_spanko:
wszystkiego najlepszego dla Mikiego :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
jedwabna

19 sie 2010, 20:54

jaką sałatkę robicie??
w słoiki??
tak, moja mama robi z kapusty,marchewki,papryki i ogorkow w occie. pyyychotka do obiadkow :-D
my byliśmy na zakupach w dwóch marketach i jestem wykończona , Szymek cały czas biegał, uciekał, musieliśmy zanim latać,
to do wozka ze sklepu go nie wsadzacie?
bo my tez jak bysmy puscili malego luzem to by byl chyba caly sklep zrujnowany, a jak jest w wozku to czasami wymysla, ale jest o niebo lzej :ico_sorki:
zasypiał 30min, pokładał z z jednego końca tapczanu na drugi
to Szymek spi na zwyklym lozku?? czemu go nie kladziecie do lozeczka??
stawiam za 1,5 roczku Mikiego
wszystkiego najlepszego i sto lat :ico_tort:

wlasnie wrocil moj maz,zaraz zamowimy pizze, i lecimy do lozeczka. jutro idzie do pracy ale to zawsze mi lzej z mysla ze juz weekend :ico_sorki: :ico_sorki:

dobrej nocki :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 sie 2010, 21:25

buziaczki dla Mikiego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: ale ten czas leci

ja znikam do łzoeczka bo padnieta jestem

miłej nocki do jutra dziewczynki

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2010, 21:29

to do wozka ze sklepu go nie wsadzacie?
bo my tez jak bysmy puscili malego luzem to by byl chyba caly sklep zrujnowany, a jak jest w wozku to czasami wymysla, ale jest o niebo lzej :ico_sorki:
to jest taki wiercik, że tylko 2-3min posiedzi i chce wychodzić, on non stop biega :ico_olaboga:
zasypia na łóżku, a potem przekładam go do łóżeczka

zmykam spać, dobranoc

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2010, 21:29

donatka26, współczuję takiego ganiania po sklepach, to naprawdę męczące :ico_olaboga:
tak, moja mama robi z kapusty,marchewki,papryki i ogorkow w occie. pyyychotka do obiadkow :-D
mmm pycha :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
Mike też już nie śpi w łóżeczku, łóżeczko stało u nas w sypialni do marca, a potem kupiliśmy mu piętrowe i śpi w swoim pokoju na dole , ale od lutego znowu rozkładam łóżeczko w sypialni :-D , a pewnie jak maleństwo rok skończy to Mikiego przeniosę na piętrowe na górę a drugie na dól położę :-)
wlasnie wrocil moj maz,zaraz zamowimy pizze, i lecimy do lozeczka. jutro idzie do pracy ale to zawsze mi lzej z mysla ze juz weekend :ico_sorki: :ico_sorki:
to się nim naciesz :ico_oczko:
wszystkiego najlepszego i sto lat :ico_tort:
wszystkiego najlepszego dla Mikiego :ico_buziaczki_big:
dziękuję :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-08-19, 21:30 ]
Marcia77, dziękuję i dobranoc

donatka26, tobie również dobranoc :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2010, 07:02

witam :)
my dziś wstaliśmy o 6.20, od rana słonko świeci :-D , także zapowiada się ładna pogoda,
o 9 skoczę do Rossmanna, bo są pampersy z paczką chusteczek w promocji,
w Tesco też jest promocja na pampersy, ale niestety wczoraj jak byliśmy to już nie było tego rozmiaru,

Miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

20 sie 2010, 10:19

witam i ja z poranna :ico_kawa: :ico_kawa:

ja wczoraj kupiłam na promocji pampersy w carrefurze - 78 zł mega paka wiec dobra cena

Milenka jeszcze spi w łzoeczku bo ona sama zasypia i z łozka by nam schodziła wiec jeszcze troszke poczekamy za zakupem

ja rano byłam u dermatologa...okazało sie ze na stare lata wyszedł mi tradzik różowaty :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: dostałm antybiotyk i jakies masci

[ Dodano: 2010-08-20, 11:45 ]
melduje ze Asia z Emiką juz wrociły :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak odespią to zajrzą do nas :-D :-D :-D :-D :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2010, 12:24

my byliśmy na spacerku w mieście, taka ładna pogoda, a ja się fatalnie czuje, jakaś słaba, ciężko mi, głowa, nogi, ręce mnie bolą :(, nie wiem od czego :ico_noniewiem:,'
Szymek właśnie zasnął, a ja się położę i poleniuchuje
ja rano byłam u dermatologa...okazało sie ze na stare lata wyszedł mi tradzik różowaty :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: dostałm antybiotyk i jakies masci
D
oby szybko znikł :ico_sorki: :ico_sorki:
melduje ze Asia z Emiką juz wrociły :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak odespią to zajrzą do nas :-D :-D :-D :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”