zaraz mi język ucieknie
 zaraz mi język ucieknie   
 Za mną od 2mcy chodzą knedle z truskawkami ale nie mogę nigdzie dostać mrożonych
a z takich najlepsze są

sama się ślinię na samą myślIzabela za tą kiełbasę to ja Cię uduszę zaraz mi język ucieknie

ja ostatnio kupiłam truskawki mrożone w kauflandzie 4,44zł za 400gram. widziałam też w carrefour ale nie wiem w jakiej cenieZa mną od 2mcy chodzą knedle z truskawkami ale nie mogę nigdzie dostać mrożonych
a z takich najlepsze są

A to ja nie wiedziałam,że z Ciebie taka kuchareczka
  A to ja nie wiedziałam,że z Ciebie taka kuchareczka  

, nawet kanapkami, więc mnie to do szału doprowadza jak wszystko chce za nią robić
 , nawet kanapkami, więc mnie to do szału doprowadza jak wszystko chce za nią robić  No, ale M. jej ostatnio zwrócił uwagę.
  No, ale M. jej ostatnio zwrócił uwagę.

nic... my mu gadamy ze mieszkanie stracimy a on ze pójdzie sobie pod most mieszkaća co ten Łukasz w ogóle na to wszystko

bo on mi nie dał numeru konta które miałam podać do funduszu zeby kase po mamie dostał, wiec podałam numer Przemka i poiwedziałam Łukaszowi ze kasa przyjdzie do nas to mu zrobie przelew
 bo on mi nie dał numeru konta które miałam podać do funduszu zeby kase po mamie dostał, wiec podałam numer Przemka i poiwedziałam Łukaszowi ze kasa przyjdzie do nas to mu zrobie przelew   oczywiście po odtrąceniu naszego czynszu i prądu
 oczywiście po odtrąceniu naszego czynszu i prądu   
 technikum gastronomiczne skończyłam, wiec coś tam umiem, ale placki piec nauczyła mnie kuzynka, jak u niej mieszkałam to nauczyłam sie tapetowania, remontowania i pieczenia placków i tortówI genialna sprawa z tymi plackamiA to ja nie wiedziałam,że z Ciebie taka kuchareczka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: DonaldSnawn, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość