edulita to rzeczywiście strasznie cięzko miałaś...troche mnie przeraziłaś, ale tu chyba jednak jest inaczej, ludszi znaczy się opiekunów jest od groma, dzisiaj rozmaiwłam z Polką która pracuje już tam rok i jest zadowolona, co prawda mówi że praca nie jest prosta, ale tego się nie spodziewałam...
dzisiaj własnie byłam u mojego przyszłego szefa, oddałam formę CRB czyli o niekaralności no i teraz mam poczekac aż sprawdzą formę...tzn musza wysłać więc to otrwa jeszcze ze dwa tygodnie...ale nie martwi mnie to bo zdąże na spokojnie załatwić przedszkole dla niunia.
Dzisiaj byłam juz w tym przedszkolu, i jutro o 14.30 mam pójsć na spotkanie z dyrektorką, pogadam zapytam się czy jest możliwość żeby Antoś juz w przyszłym tuygodniu raz poszedł, na kilka godzin, troszkę się oswoił...
Mówię WAM mam ogromnego stresa.....

ale chyba lepiej wcześniej zaznajomić dziecko z takim przedszkolem, bo potem jest jeszcze ciężej.
Paulinka to napewno przesilenie i do tego zmęćzenie
Gosia no miło Cię znowu widzieć...ja jeszcze Gosiu nie wem kiedy zaczynam, bo jeszcze czeka mnie kurs i przeszkolenie...ale pewnie jakoś na poczatku kwietnia...
Karolinka no duzo na głowie...ale to juz taka rola nasza