Awatar użytkownika
JustynaiGabi
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

18 cze 2008, 09:38

do pierwszego okresu będziesz bezpieczna
to nie jest prawda....
znam dziewczyny które wpadły właśnie przez taką myśl.... a po za tym po porodzie krwawisz ok 6 tyg..... więc nawet nie masz ochoty, poza tym za bardzo niewolno bo wszystko musi się w środku zagoić...

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 11:22

Wiyam wszystkich :ico_brawa_01:
Dziewczyny a jak to jest przy karmieniu słyszałam ze wtedy okres ci sie wstrzymuje i zajscie w ciaze nie możliwe :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-18, 11:28 ]
o :-D matko wlaśnie spojrzałam na moj suwaczek bliżej końca niz dalej :-D :ico_szoking:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 cze 2008, 12:46

mikkado1, i jak się człowiek czuje po tych z jednym hormonem? bo to chyba jedyne które można łykać karmiąc piersią? ja na pewno coś sobie zapodam, bo po tej wpadce nie ufam już żadnej niechemicznej metodzie :ico_oczko: a póki co nie wyobrażam sobie zachodzenia w ciąże od razu.... :ico_olaboga:
adia26, JustynaiGabi ma rację....moja mama zaszłam w ciaże 3 miesiace po porodzie...więc bezpiecznie nie jest.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 cze 2008, 15:32

Czesc kochane mamuski wpadłam zobaczyc co się u was dzieje i mnie powaliło że macie takie super tematy a ja się musze uczyć:(:( ale robie sobie przerwy i wykorzystuje Jarka :-D :-D on jest biedny przy mnie dostalam takiej ochoty na niego że sama się dziwie . Mam nadzieje że będzie tak do końca a on nie będzie miał oporów :):)
JustynaiGabi, witam dwie piękne kobietki :ico_kawa: :ico_tort:
adia26, no już bliżej niż dalej mamy , teraz to już nam szybko minie ten czas trzeba będzie sie juz rozglądać za wózkiem , ubrankami itp:):) :ico_haha_02:
'mmarta81, ciekawe masz metody i żeby tak 5 lat no proszę to się nazywa mieć szczęście i umieć :):):):) super że chcesz mieć drugie maleństwo tak szybko ja jestem przekonana że drugiego nie będe mieć tak szybko :(
Ps. Byłam na badaniu cukru i wiecie co padłam im i zwróciłam wszystko po 15 minutach normalnie musze zrobić je jeszcze raz i nie wiem czy dam rade :( :(:(W piątek ide do kardiologa musi mi napisać czy mogę rodzić naturalnie czy cesarka mnie czeka no a w wtorek mam obrone i się strasznie stresuje :(
pozdrowienia dla wszystkich kochanych mamusiek :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 15:38

(W piątek ide do kardiologa musi mi napisać czy mogę rodzić naturalnie czy cesarka mnie czeka no a w wtorek mam obrone i się strasznie stresuje
nie stresuj sie za bardzo :ico_sorki: i oby wszystko sie ulozylo jak najlepiej :ico_brawa_01:
Byłam na badaniu cukru
siostra mi mowila o tych badaniach :ico_olaboga: podobno to do picia to masakra jest :ico_noniewiem: no ale co zrobic-obys nastepnym razem nie zwymiotowala i miala to za soba :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 17:33

slonko2008, Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze u lekarza :ico_sorki: :ico_sorki: i tak samo z obrona pracy :-)
ja juz mam upatrzone łóżeczko takie turystyczne składane Graco i to jak na razie tyle.
Mam nadzieje,że w przyszłym tygodniu uda mi sie w końcu wybrac do miasta a zakupy. Ja dzisiaj od rana sprzatam mieszkanko :ico_odkurzanie: , :ico_duzepranko: na jutro zostawiam sobie prasowanie którego nie cierpie :ico_zly: .
Piotrek przyszedł z pracy jakis taki mowi ze glowa go boli i na kanapie leży niech sobie odpocznie nie bede go do roboty zaganiac :ico_nerwusek: :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 17:42

na jutro zostawiam sobie prasowanie którego nie cierpie .
to jedna z niewileku rzeczy ktore ja za to lubie :ico_prasowanko: moglabym prasowac caly dzien :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 17:51

mmarta81, wpadaj do mnie kiedy chcesz u mnie pogniecionych ciuchów dostatek :-D

Awatar użytkownika
zirca

18 cze 2008, 18:05

adia26, widzę że twój Pan ma na imię Piotrek, to tak jak mój :ico_brawa_01:
ja właśnie wróciłam z zakupów, udało mi się kupić kurtkę jeansową dla siebie, a dla kropka- bluzeczkę, czapeczkę z rękawiczkami, jeansy i dwa wełniane sweterki-jeden na guziki, grugi rozpinany z kapturem. Wszystko w ciuchach uzywanych, za bezcen :ico_brawa_01: poza tym musiałam sobie wreszcie kupic farbę do wlosów, bo chodzę z kilometrowymi odrostami :ico_oczko: mam nadzieje że siostra mi machnie odrosty jak wróci z pracy....

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 18:21

wreszcie kupic farbę do wlosów, bo chodzę z kilometrowymi odrostami mam nadzieje że siostra mi machnie odrosty jak wróci z pracy....
zadbana mama szczesliwa mama, ja w tygodniu do frzjerka ide bo przez grzywe to nic juz nie :508: widze

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”