dzien dobry dziewczyny!!!
Ja tylko na chwile,przeczytalam Wasze posty wreszcie..ufff
Bablu ma wolne lacznie z poniedzialkiem,hurraaaaaaaa..
Lucy slicznie wygladasz z brzuszkiem.. :ico_buziaczki_big: .za niedlugo juz sama bedziesz smigac za kierownica z dzidzia
Gosia super fotka,ale z Ciebie lasencja,ja bym sie tam na miejscu Twojego Pawla bala Cie wypuszczac do stolicy w takich rajstopkach i kiecce....

ale niezly mialas maraton przed porodem..hihih
Delfina super foteczki z centrum,Maycia zachwycona,ale rozesmiana buzke ma..co do oczka to po raz kolejny stwierdzam,ze ja nie zauwazylam,nawet na tej fotce ktora wyslalas ostatnia....mysle,ze Ty po prostu zwracasz bardziej na to uwage,bo o tym wiesz a tak jak ktos sie spojrzy to nie ma szans zeby zauwazyl...ale potrafie sobie wyobrazic co przezywalas wtedy i przezywasz na pewno nadal,bo chcesz jak najlepiej dla corci..caluski dla Was kochane.. :ico_buziaczki_big: co do zebolkow,to trudno mi powiedziec,np,u Vinee bardzo bardzo dlugo trwa od momentu jak je widac biale,pozniej juz ostre az w koncu wyjdzie zabek...Moze u Mayci szybciej wyjda,mam nadzieje...
Martuchafrost no wreszcie chwala Ci za wklejenie fotek,

w koncu wiemy jak wygladasz i jakos lepiej sie pisze jak sie widzi druga osobe...ladniutki brzucholek masz
Julie brawa dla Nathanka za wyrzynajace sie zebolki..teraz to dopiero bedzie przystojniak pelna geba..
u nas ida cztery gorne,jedynki i dwojki,przebila sie juz jedynka,a reszta prawie,bo czuje juz ostre kielki....
Jasnie Pani:)ladny pojazd dostala Lucja w prezencie..

ale bedziecie smigac na spacerach
Emilka super,ze wrocilas,juz sie zastanawialysmy gdzie sie podziewasz...wklejaj fotki i opowiadaj co tam u Was?
Kasi.k nie mart sie za niedlugo sie rozdwoisz,dzidzia sama wie najlepiej kiedy wyskoczyc,i sie nie przejmuj co inni mowia,mnie tez dobijalo jak sie wszyscy pytali urodzilas juz czy nie..a ja urodzilam 9 dni po terminie...
Trzymaj sie cieplutko,wiem,ze te ostatnie dni sie moga dluzyc,to naturalne,ze tak czujesz,ale niestety dzidzia pan i sama da znac,ze juz sie jej znudzilo w brzuszku i chce zobaczycz rodzicow poza brzuszkiem...Trzymaj sie cieplutko kochana... :ico_buziaczki_big:
Dziewczyny co do latania samolotem to ja lecialam w 28 tygodniu i nie bylo problemow
Kasiula czekamy na fotki...a ta Wasza rezydenjca to w tym samym miescie gdzie teraz mieszkacie czy gdzies indziej???Ostatnio opowiadalam Bablu o bobku Lenki,ale sie rechotal jak glupi....
dobra juz lece,mialam krotko,a tu tyle mi sie napisalo..jedziemy na zakupy za jakis czas..
Gosia jakbysmy sie juz nie widzialy przed swietami,to Wesolych i spokojnych Swiat wielkanocnych,smacznego jajeczka,i przemoczenia do suchej nitki w Dyngusa.. :ico_buziaczki_big:
Wpadne pozniej dziewczyny..papa