ja tak na chwilkę, my już po obiadku, tatuś karmi synusia

szczerze Wam powiem, że mi na razie nawet nie chce się ćwiczyć

a na weekend szykuję niespodziankę dla wszystkich

supera na weekend szykuję niespodziankę dla wszystkichdzięki Chłopu, który sam wyszedł z inicjatywą finansową
![]()
![]()
nie dlatego tylko dlatego zeby dziecko mialo zdrowszy pokarm a ona sie nie najada teraz znow sajgon mielismy z mezem i nie moglismy jej uspokoic dopiero sztuczne pomogloo Ty tylko dlatego karmiłaś piersią??![]()
![]()
![]()
![]()
to wygląda na to, że rzeczywiście masz małowartościowy pokarmkurcze odciagnelam 70 ml mleka i mala to wydoila plus cyc.... i placz i placz nie wiadomo o co chodzi zrobilam sztuczne 70 ml wypila kurde i spokojna jest jak nie wiem co ja juz sama nie wiem czemu ona 100 ml mleka mojego sie nie naje... ze az 70 ml sztucznego wypila
mojej czesto sie nie chce beknąc ale po moim mleku po sztuznym ladnie bekaale coś nie chce beknąć, muszę z nim jeszcze pochodzić
bo najwieksza korzyscią byl zdrowy pokarm dla malutkiej...... a drugą korzyscia ze mama straci wage ale to nie prawda jedno i drugie moje malenstwo sie nie najada i caly czas placzenoo, tak napisałaś, więc przeczytałam, co przeczytałam....
moja mama tez mi to powtarza ... polozna tez tak sądzito wygląda na to, że rzeczywiście masz małowartościowy pokarm
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość