Zycze Wam wszystkim lekkich porodow i szybkiego uplywu czasu do rozwiazania
ja z komody wyrzuciłam Bogdana, dałam mu większą część komody w drugim pokoju. Dostał focha, bo mu przy okazji kazałam przejrzeć rzeczy jakie tam miał. Skutek - worek śmieciale ja juz tez powoli układam w komodzie i "wyrzuciłam" siebie z pierdołami z szafki nocnej
dziękujemy. Twoja córunia jest ślicznaTo juz niedlugo,nie moge sie doczekac ,kiedy bede mogla zobaczyc Wsze malenstwa
noooTo juz niedlugo,nie moge sie doczekac ,kiedy bede mogla zobaczyc Wsze malenstwa
dzięki, dziękiZycze Wam wszystkim lekkich porodow i szybkiego uplywu czasu do rozwiazaniaPozdrawiam serdecznie
ja "ustaliłam" z Krzyśkiem, że on odda swoją komodę - znaczy przeniosłam go do garderoby na półki i poinformowałam o tym fakcie, kiedy koszulki szukał a tylko bodziaki na 62cm zastałja z komody wyrzuciłam Bogdana, dałam mu większą część komody w drugim pokoju.
oj biedne te nasze chłopy - nowe porządki w domu, a oni nie bardzo to lubią. Ale Bogdanowi już przeszło, bo przy okazji porządków swoje skarby dawno zagubione odnalazł.ja "ustaliłam" z Krzyśkiem, że on odda swoją komodę - znaczy przeniosłam go do garderoby na półki i poinformowałam o tym fakcie, kiedy koszulki szukał a tylko bodziaki na 62cm zastał
oj biedne te nasze chłopy - nowe porządki w domu, a oni nie bardzo to lubią. Ale Bogdanowi już przeszło, bo przy okazji porządków swoje skarby dawno zagubione odnalazł.
my we dwójkę mieszkamy w dwupokojowym mieszkaniu i nie mamy zbyt dużo mebli - żeby nie zagracać pomieszczeń - mamy dwie duże szafy i cztery komody (a i jeszcze dwa pawlacze). Do tej pory na wszystko było miejsce, nie cisnęliśmy się. Ale niestety taka mała istotka to mnóstwa rzeczy wymaga i trzeba było zrobić porządki.u nas niestety mało miejsca i musimy dzidzię "wcisnąć" do naszej sypialni...
no właśnie... a największy problem ja mam z wanienką i wózkiemAle niestety taka mała istotka to mnóstwa rzeczy wymaga i trzeba było zrobić porządki.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość