myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

31 gru 2008, 21:17

Szczęśliwego Nowego Roku!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

01 sty 2009, 00:11

dziewczyny szczesliwego NOWEGO ROKU
my jeszcze nie spimy Julka tanczy puszcza banki mydlane a Amelka sie cieszy pa

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

01 sty 2009, 01:52

My niedawno wróciliśmy od rodziców do domu, Ula wytrzymała do północy i przywitała razem z nami Nowy Rok :-) Ledwo się na nóżkach trzymała, ale spać nie chciała. Zrobiliśmy jej zdjęcie z zegarem :-) Będzie pamiątka, jutro powklejam, teraz uciekam spać.
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-01, 00:56 ]
http:i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 09:47

Ja tylko witam w Nowym Roku i idę na śniadanie :ico_kawa: dla śpiochów

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

01 sty 2009, 10:56

I ja się witam, właśnie popijam :ico_kawa: częstujcie się. Nocka u nas koszmarna, kilka pobudek z wielkim płaczem, którego nie można było uspokoić... nie wiem od czego.

Uciekam zrobić śniadanko :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 12:37

Witam i ja

wlasnie wrocilismy majeczka byla nawet grzeczna tylko ze wszystko trzeba byla pozabezpieczac poszla spac ok 23 a pobudke zrobila przed 8 dodam ze ja poszlam spac przed 5 ale mam nadzieje ze zaraz pojdziemy sie wszyscy zdrzemnac

mariola

01 sty 2009, 14:23

Witam Amelka zanela przed 24 szkoda ze nie wytrzymala ale jak tylko zaczeli strzelac musialam ja wziasc bo zaczela płakać.Wstalismy o 10 no o 4 była pobudka na mleczko.Dziewczyny jesteśmy rok starsze koszmar.
Ja na 16 ide na remanent.Dobrze ze tylko z mężem winko piliśmy bo nie mam dzisiaj kaca .

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 15:33

a tutaj kilka zdjec z naszego sylwestra

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

01 sty 2009, 16:04

Iwona, super zdjęcia :-)
A tu nasz fotki:
Obrazek
Dzidzia w piżamce, bo miała już spać:
Obrazek
No i północ:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

01 sty 2009, 16:13

Cześć dziewczyny. Wszystkiego dobrego w nowym roku :-)

Ja wczoraj położyłam Gabciocha spać o 20 i wyszliśmy do znajomych-było całkiem miło, bo kameralnie w nie dokończonym pokoju przy naszych drewnianych meblach ogrodowych :ico_oczko: i na prawdę miło spędziłam czas do 1 w nocy, bo o 23.45 wyszliśmy do domu, akurat się Gabriel obudził, patrzył z nami na fajerwerki, pobrykał chwilę i o 1 udało mi się go uśpić, wróciliśmy na imprezę i okazało się, że o północy zlazło się sporo młodzieży. Dziewczyny pijane kręciły tyłkami, jedna siadała wszystkim facetom na kolanach i wierciła im dupskiem-w pewnym momencie podeszła do Kuby trzymając się za za przeproszeniem cycki, przylepiła się do niego i bach! pcha mu jęzor do buzi :ico_szoking: Kuba zaczął się śmiać, wziął ją za ręce i odprowadził do stołu, nalał coli i przyszedł do mnie-nawet się nie wkurzyłam, tylko mi szczena opadła, że się dziewczyna tak nie szanuje :ico_puknij: komentowaliśmy to dobrą godzinę, w pewnym momencie trzech kolesi ją obracało, a nagle przyszła do nas z płaczem, że ja każdy maca-jakiś pijaczy bełkot :ico_olaboga: pełno było takich idiotycznych sytuacji... w pewnym momencie kolesie się zaczęli bić, Kuba ich rozdzielał, wywalił jednego na podłogę, laska Go zaczęła kopać :ico_szoking:
no brak słów, odciągnęłam tego drugiego i kazałam im się wynosić. w końcu zarządziliśmy, że wszyscy wychodzimy, bo gospodarz imprezy nie był w stanie zarządzać nawet własnymi nogami... ja jeszcze zbierałam kurtki,. które zostały, wychodzę na dwór, a tam się panienki leją :ico_olaboga: no mówię Wam taka noc, że mi ręce opadły, podobno jedna po pijaku się na schodach wywróciła i oskarżyła naszą koleżankę, że ją popchnęła i z kumpelką zaczęły ją szarpać i rozpętało sie piekło-każdy z każdym, a my w tym naszym gronie pierwotnym z początku imprezy wszystkich rozdzielaliśmy... brak słów, przez płot musiałam skakać tego wieczoru, ehh, ludzie są dziwni... Kuba jeszcze poszedł do kolegi z kluby na trochę i śpi jeszcze do tej, pory, ja w sumie spałam od4 do 7, ale nie czuję się niewyspana :ico_noniewiem: tylko pogoda taka nie wyjściowa dzisiaj...

[ Dodano: 2009-01-01, 15:22 ]
Ula jaka wymazana czekoladą :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”