Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 18:57

GLIZDUNIA, ale co ty nonono kobieto!!!!!!!!!!!!
normalnie mi cisnienie podnosisz :ico_zly: :ico_nienie:
jaka smierc????????
jaka choroba???????
[poki co to tylko ty uwazasz sie za chorą bo zle sie czujesz
a badania masz dobre
wiec nie denerwuj mnie bo skoro nic nie wychodzi z tych badan to nie mysl o najgorszym
ja sie nie dziwie ze ty sie tak zle czujesz skoro myslisz ze jestes smiertrelnie chora
psychika to wielka potęga

daria błagam cie nie mysl tak
bedziesz zyla jeszcze jakies 80 lat i jeszcze sie znudzisz tym zyciem

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 19:00

kurka,znow walkujemy moj temat,bleee...ja wogole to mam dzis dzien placzu,za oknem leje a ja ciagle becze jak ie ze szczescia to z rozpaczy...zgralam sie dzis z ta pogoda :ico_haha_01:

Jagodka,ale macie fajowo,tak teraz mysle ze lozeczko po Jagodce mozecie miec nie?i pelno pierdol takich co mozesz drugi raz wykorzystac...a zostawialas takie rzeczy typu siodeklo do auta,wanienka i przewijak?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 19:04

GLIZDUNIA, bedzie o tobie bo kurde nei mozesz tak myslec
daria błagam cie!!!!!!!!!!!!!
płaczesz ja rozumiem bo ja tez taka etatowa płaczka jestem ale dziewczyno prosze cie nie zadręczaj sie takimi myslami
boze jak ja bym chciala do ciebie pojechac i wylac ci kubeł zimnej wody na łeb!!!!!
nei chce zeby to brzmialo ze bagatelizuje to co ci jest ale z takim nastawieniem to uwierz mi daleko nie zajedziesz

tak bardzo chce ci pomoc ale musisz pozwolic sobie pomóc
i sama tego chciec

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 19:05

Jagodka,no tak...wyniki dobre bo nie to badali co trzeba :ico_haha_01: :ico_oczko: ...mam problemy ginekologiczne +plamka ktora rosnie :ico_noniewiem: ach niewazne...i chyba wezly chlonne mnie bola ostatnio....czy to dalej psychika?nie wiem...jutro lekarce wyosle dokladnie na co ma mnie leczyc i do Pl sie z tym narazie nie wybieram,tu tez musza mnie leczyc a nie bede truc mamie nonono ...nie chce jej martwic,ma matke i ojca z ciezkimi chorobami na swoich barkach.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-23, 18:08 ]
no nie chce denerwowac :ico_ciezarowka: wiec spokojnie,ja tu juz sie kulam ktorys miesiac z tym wszystkim to jeszcze troszke sie pokulam :ico_noniewiem: :ico_oczko: wiem ze nastawienie jest waaaazne,i miewam tez lepsze dni ale ten dzisiejszy jest ten ciezzy niestety :ico_noniewiem: ale to pewnie ta pogoda angielska nie?Kamila uwazaj bo widzisz co Cie czeka :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-23, 19:18 ]
halo halo,gdzie sie wszystkie kobiti podzialy???!!!chyba nie odstraszylam? :ico_noniewiem:
Maya je jajecznice na pomidorkach znow,moze nie do konca je-ona raczej kosztuje :ico_haha_01: :ico_puknij:

Ewcik jak tam te pierniczki ida...zapasy zrobione co? :-D

a co z dziewczynami tymi co wpadly na 1 dzien....Octavi i Magdalena W-G?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 20:30

no wlasnie co s pouciekały wszystkie
chyba tymi naszymi rewelacjami je odstraszylysmy
moja juz słabiutka wiec ju zwykąpana wciagneła kaszke i wlasnie sysze ze myje zeby z tatą

[ Dodano: 2008-11-23, 19:36 ]
ja tez mam ciasto na pierniczki zrobione ale dochodzi do siebie w lodówce
a ty juz pieczesz ewcik?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 20:39

a Maya oglada dobranocny ogrod i tez pewnie niedlugo do kapieli pojdzie...
a wiecie co,ona mi zaczyna ssac tego kciuka jak sie stresuje i nudzi...i nie mam pomyslu na oduczenie jej tego,i dizs probujemy sposob taki wymyslony przeze mnie :-D :ico_puknij: ze ma powachac ten palec i ze smierdzi :ico_haha_01: i wlasnie sie udalo,mowie powachaj paluszek a ona wyjela go z buzi i powachala druga reke :ico_oczko: ale palca nie wsadzila spowrotem hihi

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 20:43

GLIZDUNIA, niewazne jaki pomysł wazne zeby działał

a my zaraz zjemy fryty na kolacje

[ Dodano: 2008-11-23, 19:44 ]
jestem głodna jak cholera

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 20:46

frytki hmmm a ja nie mam na nic za bardzo ochoty,daj troche tego glodu Twojego.. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 20:52

oj jak bym ci dala chociaz polowe to strasznie bys przytyla

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2008, 20:58

ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka: wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz krótko d o jednej i drugiej - nie mówiałm wam ze jestem czarownica taka ?? - mam przeczucia - jak moja mama z rteszta .. czasami po prostu wiem pewne rzeczy - wiec słuchać jedna i druga!!
Agata- dzidzia miała sie teraz u was pojawic - bo tak miało byc - a robota zaraz sie znajdzie - ułozy sie wszystykop same!!! na chwile bedzie ciezko ale poczekaj nie obejrzysz sie a wszystko bedzoe rewelacyjnie!!
Daria- nie masz raka spraw kobiecych !!!!! ani raka skóry!!!! ja teraz paruje z leki na raka - podpytam jakie sa objay i jakie badania masz szybko zrobic - zeby przestac myslec o tym!!Poza tym - to sie leczy a nie umiera!!!! cytologia tu jest potzrebna!!! zeby ci wybic z głowy - daj mi chwile - poszperam w materiałach!!! no ..to sie nagadałam - wróce - ide małego kapac :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”