Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 paź 2007, 21:18

Widzisz Marta rowno pisalysmy :ico_oczko:
I jak ja juz dzieci polozylam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-31, 20:20 ]
My za 3 sypialnie (jedna mala) kuchnia duzy salon miejsce na jadalnie (maz zaadoptowal na kompa i swoje klamoty) placimy 475f na miesiac ogrzewanie mamy olejowe :ico_haha_02: (czyli zbiornik) prod z licznika nie z karty a gazu po prostu nie mamy

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2007, 21:29

Emilka_M, to super tam macie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 22:36

no tani ten belfascik hihi
sama bym sie przeniosla,,, irlandia ladna co?

lucy ciesze sie ze film sie podobal... masz cos nowego? ja ogldalam tez number 23 ale taki sobie hihi z carreyem
kiedys podawalas mi dwa tytuly filmow, ale nie zapisalam tytulow... sprawdzilam wtedy i na stronie z ktorej sciagam to nie bylo ich dobrych kopii.. moze juz sie pojawily
tylko wlasnie ty tytulow nie pamoietam... :ico_noniewiem:

fela zobaczysz ze jeszcze chwile i kondziu bedzie cie do domu wyganial.. to normalne ze poczatki sa ciezkie dla was obojga hihi
i tak byl dzielny ze zostal sam od razu...

a ja musze sie pochwalic wyczynem leosika
dzis bylismy pierwszy raz na kursie plywania.... oczywiscie nie obylo sie bez przygod..
trafilismy na korki.. i szczerze wtaplilismy czy zdarzymy na czas. sesja trwa 30min wiec wytarczy 10minutowe opoznienie by wpasc w polowie zajac i stracic cenne minuty hihi
no ale fuksem sie udalo.. bylismy wlasciwie kilka minut za pozno. ale okazalo sie ze poprzednia sesja jeszcze trwala takze ufff
ale druga sprawa.. leon walnal takie kupsko.... masakra. po sam pepek.. a my na szybciora go rozbieramy.. w szatnie meskiej sie okazalo . do ktorej ja wparowalam. bo przeciez adas musial sam sie szybko przebrac a ja zmagalam sie z ta pelna pielucha..

a w basenie bylo najlepsze.
najpierw spotkalam jedna babke z synkiem ktora poznalam na baby jodze hihi
zajecia rozpoczely sie od przytania kazdego malucha z osobna , spiewajaco oczywiscie hihi
a potem instruktorka od razu jednego maluszka zabrala i ciach pod wode hihi
szok
spodziewalismy sie tego na kolejnych zajeciach a nie na dzien dobry hihi
ale instruktorka zrobila to z kazdym dzieciaczkiem, nie wypuszczajac oczywiscie ich z rak
wszystkich bylo osmioro
kazde zaplakalo :ico_szoking:
co niektore nawet dlugo
a leos??? wynurzyl sie, rozesmial i wygladal jakby chcial jeszcze
adas z nim plywal. ja siedzialam na lawce, cala zestresowana
a po tym incydencie normalnie dumna na maxa z synka
hihi

na sam koniec zaczal nam maudzic... byl juz wyraznie zmeczony. tym bardziej ze przypadala jego drzemka hihi
zasnal i niedawno sie obudzil... kapalismy go ale wkurzal sie i byl mega spiacy..
od razu zasnal hihi
ufff
nasz maly plywak - nurek

teraz adas zmywa naczynia, ja mam chwile dla was i zaraz zalaczamy film
polski "stacja"
zobaczymy czy wart zachodu hihi

buziaczki papa

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2007, 00:15

Madziorka i ja ta stacje sciagam,mam nadzieje,ze fajna :ico_oczko: a swietny film jest ,,reign over me,, pewnie ten ci podawalam ....tylko troszke smutny,ale piekny :ico_brawa_01: no a Leos fanastyczny,maly plywak...kurde ja nie wiem ,poszlabym na basen,ale moj sie boji kapac ....taki jest przestraszony zawsze,musze mowic do niego,a jak go T kapie to masakra,placze ,ze szok...tylko ja moge,a i tak jest lekko wystraszony,choc stara sie usmiechac...i tal mysle,moze na taki normalny basen zobacze,gdzie sa maluszki :ico_noniewiem: u nas nurkowanie raczej nie wchodzi w gre,bo on sie boji nawet glowy zamoczyc jak go kapie....moze z czasem sie oswoji,szkoda,ze wanny nie mam ,to bym obadala sytuacje,a tak to lipa....no nie wiem :ico_noniewiem: poczekam troszke ...zasnal mi wlasnie,w sumie juz wczesniej spal ,ale sie na jedzonko przebudzil...i jak go nioslam do lozeczka to zdala sobie sprawe ,ze on juz bardzo duzy jest :ico_szoking: jakos inni mi mowili,ale dopiero dzis to dostrzeglam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-31, 23:17 ]
wysprzatalam caly dom ,ale nie moge znalezc karty na counsil tax...a jutro musze zaplacic :ico_olaboga: czy mozna bez tej kart? czy raczej nie? kurde,musze ja znalezc...ja wszystko gubie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lis 2007, 01:21

dobra kobiety !!!!
wróciłąm ze spotkania z Emilką , było zajebiście fajnie, wiecej napisze jutro
buziale i dobrej nocko kochane
Obrazek

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 lis 2007, 01:37

martuchafrost, melduje sie dtarlam :-D
Ale do domu ciezko bylo wejsc :-D bo kluczy nie mialam a slubny na gorze z mlodym sie drzemnol :-D takze zanim uslyszal walenie to minelo :-D

[ Dodano: 2007-11-01, 00:39 ]
martuchafrost, czemu posta wyedytowalas?? :ico_nienie: pierwsza wersja mi sie podobala :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2007, 01:46

artuchafrost, czemu posta wyedytowalas??
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: szkoda ,ze nie przeczytalam :ico_oczko:

znalazlam karte do cousil taxu :ico_haha_01: ide spac,bo znow bede spala do 10 :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2007, 03:42

lucy stacja fajna hihi co prawda zasnelam ale po godzinym ogladaniu i podobal mi sie hihi
bolala mnie glowa na maxa i jakas tak zmeczona sie czulam.. takze nie z nudow mi sie przysnelo
dopiero teraz wstalam. adas mnie zbudzil na karmienie
zasiadlam by wylaczyc kompa i tak sila rzecza musialam do was zajrzec hihi

nie wiedzialam ze oli tak boi sie wody :ico_szoking:
moze wybierz sie sama na basen, popluskac go
a dopiero potem zastanow sie nad kursem...

aha gdybysmy zamieszkali w birmingham to latalibysmy z bristol. bo stamtad sa lotym ryanairem do rzeszowa hehe
150 km na lotnisko
teraz mamy znacznie blizej ale co tam...
najwazniejsze ze do rzeszowa mozna latac hihi
poza tym koszt pozostawienia samochodu na lotnisku nieporownywalnie nizszy niz na stansted :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-11-01, 03:24 ]
leos dynia hihi
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lis 2007, 09:08

dzien doberek z rana !!!!
Emilka posta wyedytowałam bo .... no własnie bo co????? sama wiesz co tam było napisane i niech tak zostanie :ico_oczko:
stwierdziłam ze nie ma sensu zeby stara wersja postu została :ico_nienie:
no a po drugie widze ze ja tu pierwsza z rana jestem?????
:ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-01, 08:38 ]
aha gdybysmy zamieszkali w birmingham to latalibysmy z bristol. bo stamtad sa lotym ryanairem do rzeszowa hehe
150 km na lotnisko
my jak chcemy latać do Polandu to tez musimy koło 200 km na lotnisko jechac :ico_oczko:
Madziorka fajne foteczki, podoba mi sie Leoś - dynia i Wasze fryzurki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2007, 09:45

martuchafrost, a co tak wczesnie??? myslalam, ze odsypiac bedziesz?? ja tez chce wiedziec, co bylo w niewyedytowanym poscie!!!!!
my jak chcemy latać do Polandu to tez musimy koło 200 km na lotnisko jechac
a Emilka wczoraj mowila, ze jest lotnisko w Belfascie i nawet potem sama sprawdzilam, ze sa loty z Krakowa, wiec jak wy latacie???
Lucy moze on sie wczale wody nie boi tylko niestabilnego trzymania w wanience? Powinnas sie wybrac z nim sama na basen, zeby zobaczyc, czy wody czy basenu sie boi... ale faktycznie sa dzieci co sie wody boja, a jednym z nich byl moj brat i troche mu do dzis zostalo... :ico_noniewiem: kapie sie jak juz koniecznie musi :ico_noniewiem:
madziorka hihi, a gdzie to sie wybieraliscie z takimi fryzami??? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a Leos dynia wymiata :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”