Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

01 lis 2007, 12:13

Oscarek dziekuje wszystkim za zyczenia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
madziorka super zdjecia, Leos jak zawsze lubi pozowac :-)

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2007, 12:35

Jasnie Pani taki mam zamiar ,isc sie z nim popluskac,ale to napewno o wode chodzi....wszystko jest ok,dopoki nie probujemy glowke lekko zamoczyc ,zaraz mruzy oczy i panika....oczywiscie mowie do niego,rozsmieszam go,zeby o tym nie myslal,bo glowe jakos musze mu umyc...i tak tylko mu woda obmywam ,ale i tak sie boji...jak zamaczam to przerazona mina,ale mam nadzieje,ze to przejdzie ,bo jest duzo lepiej niz na poczatku ...no i na brzuszku mniej sie boji,nawet sie usmiecha...napewno nie chodzi o trzymanie,bo ja mu najpierw nozki w pionie mocze,zeby sie oswoil,a i tak jest przestraszony....dlatego waham sie z kursem,najpierw tylko tak sie wybierzemy pomoczyc ....mysle,ze z czasem bedzie ok :ico_noniewiem: skoro juz nie krzyczy jak kiedys :ico_oczko:

Madziorkaznow mi sie snilas ....powiem Ci,ze zaczelam myslec nad tym Birmingham,bo tansze mieszkania,a zarobki pewnie takie same,ale pewnie T sie nie zgodzi,bo sie napalil na Norwegie,a ja zaczelam sobie myslec,ze by byly same plusy i mialabym fajna kolezanke :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2007, 13:03

dziekujemy hihi

marta ale zabilas nam gwozdzia z postem... zdradz cos. bo my baby ciekawskie hihi

jasnie pani
przeciez zalaczalam wiecej fotek na czerwcowkach...z tego wydarzenia...
to byl szalony sylwek 2005

lucy no fajnie by bylo.. ale wiesz birmigham duze miasto... a tutaj mam tak wszedzie blisko i na nogach chodze.. a taam. sa rozne dzielnicee..
ale i tak bysmy sie odwiedzaly hihi
u mnie to A napalony i jego pomysl.. a ja sie zgadzam... bo zal mi ludzi ale nowosci i zmiany lubie... hihi

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2007, 13:06

i tak tylko mu woda obmywam
Lucy ja tez tylko obmywam, nigdy w wannie nie zanurzam glowki.
Lucy do Belfastu sie przeniescie, bo ja jak pokazalam mojemu ceny mieszkan na gumtree i oferty pracy to sie napalil. Wszystkie sie w Belfascie spotkamy :-D :-D

[ Dodano: 2007-11-01, 12:07 ]
jasnie pani przeciez zalaczalam wiecej fotek na czerwcowkach...
:ico_szoking: :ico_szoking: pierwsze widze :ico_szoking: :ico_szoking: chyba do okulisty sie musze przejsc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2007, 13:20

jasnie pani str 317
wlasnie sprawdzilam hihi

ja tez chce do belfastu hihi

[ Dodano: 2007-11-01, 12:22 ]
ja jak sie dowiedzialam na czerwcowkach ze niektore zanurzaja glowke na maxa to my tez od razu. wczesniej balismy sie o uszy hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lis 2007, 13:39

hej laski !!!! no to Was załatwiłąm tym postem co??????????????
Jasnie Pani ale ja latam do Poznania a tu z Belfastu zaden samolot nie lata do poznania, a jak mam leciec do warszawy to wole jechac do dublina skad mam samolot do domu , bo z warszawy mam tak Daleko do chaty ze szok :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-11-01, 12:41 ]
Madziorka aha: ja jak kąpie Frania to zawsze ma pół wanienki wody i tez go znurzam

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2007, 14:33

ja tez jak przeczytalam na czerwcowkach....to zaczelam glowke zanurzac leciutko,bo on troszke przestraszony bidulek...Madziorka mowie mojemu o tym basenie,jak Twoj Leos nurkowal i on sie tak napalil na kurs,ale ja mu mowie,ze przeciez Oliver sie wody boji,wiec pojdziemy na probe tak pozanurzac go,bo nawet wanny nie mam :ico_zly: no i musze poszukac basen ,ale tylko same kursy widze..zapytam kumpeli,ona obeznana...a wlasnie z T gadalam i on mowi ,ze w Swindon jest oddzial jego fabryki za lepsza kaske i przyjmuja ponoc i on chce tam na razie jak sie uda i mnie wkrecic ,bo ja troszke chce do pracy(a nawet bardzo :ico_wstydzioch: ) ale Oliverka mi zal i nie wiem czy dam rade sie z nim rozstac tak szybko,bo do stycznia mam wychowawczy (do 25) a on dopiero bedzie mial 7 mies,wiec nie ma mowy...chyba,ze bysmy mieli rozne zmiany i T by z nim byl ,ale to tez ciezko ,bo ja chce karmic piersia do roku....i badz tu madry .gdyby mial chociaz roczek,to moze byloby mi latwiej....teraz sobie tego nie wyobrazam nawet :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-11-01, 13:35 ]
a co do Belfastu to mamy tam super kumpla Arka :-D i tez mojemu mowie,ze tam fajnie :ico_oczko: a on mowi,ze skad wiem jak nie bylam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-01, 13:36 ]
ciekawa jestem czy Kasik bedzie wracac do pracy? ale chyba nie ,bo Vikulka ma ta alergie....

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lis 2007, 15:07

a co do Belfastu to mamy tam super kumpla Arka
my tez mamy super kumpla Arka, moze to ten sam????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2007, 15:11

ale by byly jaja hihi

u was tez piekne sloneczko?
ja uciekam w plener
pa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2007, 15:54

madziorka hihi, to wy tez sie przeniescie do Belfastu i zrobimy sobie Tik Takowa dzielnice ze zlobkiem i wszystkimi wygodami :-D :-D
Moj maz sie rzeczywiscie na ten Belfast napalil jak te ceny zobaczyl, ale jak tam jest z praca??? no bo tak naprawde to ja mam wieksze szanse na prace, bo on nie orzel w angielskim :ico_noniewiem: a on teraz mi mowi, ze nawet juz moze jechac :ico_noniewiem:
Marta MOW TU SZYBKO CO BYLO W TYM WYKASOWANYM POSCIE!!!!!!!!!! albo chociaz na priva mi napisz :-D :-D :-D
u was tez piekne sloneczko?
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: jak zwykle we Wszystkich Swietych pogoda do kitu :ico_noniewiem:
Mloda w kimono poszla a ja czekam na kolezanke - motaczke :-D :-D bedziemy sie moja chusta nowa zawijac :-D :-D moze pozwoli to jakies fotki pozniej wkleje Luski z kolezanka :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”