Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

03 lip 2009, 10:25

rybcia82, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i już sierpniówki wchodzą w ostatnie okienka...leci czas lecii

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 10:25

wrzucam na luz... dziś znów bedzie troszke lenistwa- dopóki Przemek nie wróci, bo potem zakupy i szykowanie obiadu na jutro :ico_oczko:

teraz włożyłam butki ślubne :ico_brawa_01: nawet sie zmieściłam pomimo małej opuchlizny :ico_oczko: rozchodze je jeszcze troszke przed jutrzejszym dniem :ico_oczko:

moja kreacja cała gotowa do załozenia :ico_brawa_01:
właśnie zabieram sie za te koszule
no i musze jakoś krawat zawiazać Przemka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ojej :ico_noniewiem:

mała skacze strasznie... ciekawe jak jutro bedzie sie zachowywać :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-07-03, 10:53 ]
sms od Betinki:
"Ordynator niemiły, zadnych badań mi nie zlecił tylko krew, chciałabym choć usg, dostaje znów leki, na podtrzymanie kroplówki, nie najlepiej sie po nich czuje, dziewczyny mówią ze tu zwlekają z badaniami ze długo trzymają, do tego M mało sie rusza- wizyta tylko mnie przygnębiła, nadal nic nie wiem"

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2009, 11:01

ja sierpniowka zaczelam 9ty miesiac,wiec i wy juz niedlugo :-D :-D :-D
izuś_85, powiem ci ze fajne sa te wszystkie przygotowania:)
pamietam moje...i pamietam ja szybko zlecialo :ico_oczko:
biedna Beti :ico_olaboga:
nie chce jej straszyc,ale jak trafila do szpitala na weekend to jej zadnych badan niestety nie zleca,bo jak ja bylam z poprzednia ciaza na oddzie to tez na weekend zadnych badanlenie!
w poniedzialek cos jej zleca...tylko sie nalezy :ico_puknij:
ide rozwiessic pranie,bo sie skonczylo robic:)

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

03 lip 2009, 11:23

ciacho juz w piekarniku
Rabarbarowe

dziś znajomi o 16 wpadna w odwiedziny tacy co T. woli ich nie widziec bo bajkopisarze i
wole zeby ich nie zniszczył wiec beda jak on w pracy jest
T. ucieszony
W sumie tylko maz tej mojejkumpeli to taki kretyn ona jest super
maja szatanka Zuze 2 letnia i 2 w drodze
obiadek zrobie im rybke , ale jak ten jej wynalazek cos bedzie beblal to mu normalnie...... w ...... :) :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-07-03, 11:24 ]
aaa dokupilam sobie jszcze do szpitala chusteczki odświeżająca, chusteczki do higieny intymnej i płatki do demakijażu, podobno kolejki do łazienki sa straszne a ja nie bede tam jak miotła łazic w miedzy czase sie przydadzą :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 11:43

w poniedzialek cos jej zleca...tylko sie nalezy :ico_puknij:
ale leki i kroplówki przez wekend dostaje wiec na marne nie leży, no i jest pod opieką
izuś_85, powiem ci ze fajne sa te wszystkie przygotowania:)
fajne :-D :-D właśnie wyprasowałam koszule chłopakom, zawiązałam jakimś cudem ten krawat :ico_szoking: ale drugi raz bym nie umiała :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

wyprasowałam sobie też ciuchy na przebranie :ico_sorki: bo jak bedzie tak gorąco to ja przecież po domu w długiej kiecy chodzić nie bede :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: wyprasowałam nową spódnicę białą i czarną bluzeczkę bez plecków ciażową :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

a mi z tego upału znów mleko leci i to jak :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: znów mam mokre płyty CD na koszulce :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: moze ja juz zaczne ta siare odciagać :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-07-03, 11:44 ]
Beata_Tychy, ja też chce ciasto :-D :-D a właśnie po ciasto miałam isć :ico_szoking: :ico_szoking: aaaa zaraz lece :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

03 lip 2009, 11:45

a ja mam działającą Klime :ico_sorki: teraz nie grozne mi upały...pewnie dziewczyny rodzily wczesniej bo ciepelko, teraz bede nocić do Grudnia grosia :)

[ Dodano: 2009-07-03, 11:46 ]
izuś_85, tyle masz na głowie nie dziwne ze zapomniałas
a miałaś se dać luz dziś

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

03 lip 2009, 11:47

izuś_85, mój Sławek na ślubie to w kościele zamiast powiedzieć : i ślubuje ci miłość i wierność" to powiedział "wierność i miłość". Ach, i to było prawie 9 lat temu w 2000 roku!!!!!

rybcia82, :ico_brawa_01: za okienko.

rybcia82, do porodu nie kupuj sobie żadnej nowej koszuli tylko poszukaj jakiejś starej w domu co w razie czego nie będzie ci żal wyrzucić albo męża T-shirt. Ja swojej co prawda ani troche niepoplamiłam ale różnie się zdarza.

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 11:49

rybcia no już ostatnie okienko :ico_szoking: a kiedyż to tak zleciało :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 11:55

a miałaś se dać luz dziś
tylko do popołudnia, Przemek wraca o 18.00, wcześniej jade na zakupy z Łukaszem to sobie to ciacho odbiore :ico_oczko: :ico_oczko: teraz w tym upale nie dam rady isć tak daleko, a kawałek mam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

skwar taki ze Haker leży w sypialni :-D :-D :-D bo mam tu okna zasłoniete i w miare chłodno :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a na balkonie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: 42 stopnie na termometrze, tyle ze w słońcu :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2009, 11:57

moze ja juz zaczne ta siare odciagać :ico_haha_01: :ico_haha_01:
sprobuj i powiedz jak bylo?!:)
a ja mam działającą Klime :ico_sorki: teraz nie grozne mi upały...pewnie dziewczyny rodzily wczesniej bo ciepelko, teraz bede nocić do Grudnia grosia :)
hehe klima klimą-pozazdroscic,ale jak chcesz nosic grosia do grudnia-to ci wspolczuje:) ciekawe ile by wazy przy porodzie??? liczac ze rosnie jakies 200g na tydzien?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
olala, poszukam czegos starego:)tylko ja zawsze takie t-shirty to na szmaty do samochodow biore:) bo i tak w nich nie chodze,a najlepiej jakby cos sie znalazlo na ramiaczka,bo juz widze ten pot :ico_szoking:
Renia0601, tobie tez juz zasuwa suwaczek -nie ma co:))))))

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”