prosze bardzoemilka dzieki

moze widelcem mozna rozdrobnic??
Franuś tez mi karze spiewać aaa jak idzie spac albo jak jest juz zmeczony to śpiewa sobie samjak mówię, pokaż tacie jak mama śpiewa to po swojemu śpiewa "aaa"
moja tez tak mówi. Może i cos w tym jest. Już mogły by im zęby powychodzić. Chociaz jedensylwia moze te zdolnosci przychodza dzieciom z zabkami dlatego nasze takie slabo kumate
ale moja jak placze zeby ja na rece wziac to mowi mama mama
orajel ale taki dla dzieci on pożądnie znieczula no i troche słabszy calgel ale też dobry.sylwia napisz mi jeszcze nazwe zelu na zabkowanie ktory mowilas ze jest dobry
ja używam takiej koncówki do miksera np na tym zdjęciu jest http://www.allegro.pl/item498922996_rob ... gw24m.html to ta biala. Super rozdrabnia. Zawsze mięso i ziemniaki ym rozdrabnialam a resztę widelcema jeszcze pytanko do tych dziewczyn ktore nie maja blendera to czym rozdrabniacie jedzenie
super duża już z niej dziewczynka chce jesc to co braciszekZresztą moja mała już nie chce zupek miksowanych. ostatnio jada nasze jedzenie. dziś np jadla kluski kładzione łyżka z sosem z mięsem mielonym. A wczoraj ryż i paluszki rybne
Asiab nie martw się. nie ma tego złego. Pmyśl sobie, że teściowa mogła by do Ciebie codziennie przychodzic i sie mądrować co źle robisz. Wtedy to bys była wkurzona
ja do tej pory rozdrabnialam koncowka od mikseramonika83 napisał/a:
a jeszcze pytanko do tych dziewczyn ktore nie maja blendera to czym rozdrabniacie jedzenie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość