U nas upały, upały i jeszcze raz upały, dzieci praktycznie od rana do nocy na golaska chlupią się w wodzie

Więc za dnia jestem praktycznie ciągle na podwórku, no wracam do domu tylko mleko odciągać

Poza tym od tygodnia zaczęłam się uczyć Norweskiego , wiec siedzę po 3-4h w książkach

Dziś byliśmy w przychodni Nelluś waży bez 30g 9kg

Pani od razu pytała się co je więc karmię ją prawidłowo, same mleczko jak na razie plus trochę kaszy i parę łyżeczek owocu jakiegoś . Więc się mnie pytała jak tam z jej ruchliwością czy się przekręca ciągle, ja mówię, że przekręca się dopiero od 2 dni , wiec pani powiedziała, no to skoro od dwóch dni dopiero ma więcej ruchu , to pewnie zacznie teraz gubić kg

super zabawkai musze sie pochwalic jaka zdobycz wykupilam na allegro

udanego pobytuMy na razie się żegnamy, bo dziś lot.

wszystkiego najlepszegostawiam za 5 miesięcy Mateuszka

gratulacjesiostra urodziła słodkiego Michasia Stasiaw środę .

różne są teorieCo do Stefcia to mamy mały problem powiedzcie mi od czego mam zacząć nowe menu od jabluszka?
jedni zaczynają od gruszki, jabłuszka
inni od marchewki czy ziemniaczków
ja zaczynałam od gruszki, nie posmakowało, dałam jabłuszko, nie smakuje dałam borówki (posmakowały troszkę )
Aha mój Stefan jest najcudowniejszym bobaskiem choć wiem ,że żadna z was się ze mną nie zgodzi![]()

Bo dla mnie to Nellunia jest cudowna, wesoła , kochana

superAha Steff ma 65,7 cm i waży 7850 a ma 5 miesięcy i 11 dni

Wojtuś waży równe 8,5 kg![]()

superobyło się bez płaczu podczas szczepienia! Wyobrażacie to sobie??

udanego wypoczynkuwitajcie, wpadłam szybko się pożegnać. Do zobaczenia za 2 tygodnie

no to Nell i Julka sobie piątkę mogą przybićja ostatnio Julke wazylam z kolezanka to wazy 9 kg :)