aniulek
Trzy tysiące lat minęło...

18 mar 2008, 20:08

wiolaw, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
U Ciebie też napadało śniegu?????????Masakra,co za pogoda :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiolaw

19 mar 2008, 12:57

aniulek, oj zebys wiedziała pogoda grudniowa, masakra :ico_sorki:

dzis jak odwoziłam Alę do przedszkola to taki grad padał ,żę ciężko było z samochodu wyjść , a jak takie jule spadały na glowe to strasznie bolało :ico_placzek:

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

19 mar 2008, 13:58

witajcie...
aniulek, zdrowiejesz ?? a jak córeczka??
wiolaw, to nieciekawie miałaś z rana :ico_olaboga:
u mnie tez sypie śnieg i strasznie zimno ...

jak przygotowania do świąt?? ja jeszcze nic nie ruszone ..nie mam czasu :ico_olaboga: jutro dopiero coś zacznę ...ale chociaż odejdzie mi mycie okien bo po świętach zaczynamy remont....nareszcie :ico_sorki:

miłego popołudnia :-)

aniulek

19 mar 2008, 14:08

aniulek, zdrowiejesz ?? a jak córeczka??
Ja troszkę lepiej,Gabi zaczęła kasłać sporo i ma katar,chyba jutro znów pójdę z nią do lekarza,niech osłucha ją chociaż.
jak przygotowania do świąt?? ja jeszcze nic nie ruszone ..nie mam czasu
Ja jadę na gotowe do rodzinki,chociaż jak Gabi nie przejdzie to zastanawiam się czy się wogóle ruszac z domu :ico_noniewiem:
po świętach zaczynamy remont
A co dokładnie będziecie robić?

Awatar użytkownika
wiolaw

19 mar 2008, 14:37

wiolaw, to nieciekawie miałaś z rana :ico_olaboga:
u mnie tez sypie śnieg i strasznie zimno ...

jak przygotowania do świąt??

a co jeszcze najgorsze dzis w przedszkolu była zbiórka makulatury i musialam zatargać dwa pudła pełne ulotek , a ciężkie to dziadostwo i jeszcze zmagania z wiatrem i gradem :ico_puknij:

a jeżeli chodzi o świeta to ja też prawie na gotowe, bo mama wszystko robi , mnie przyjdzie tylko pokrojenie sałatki

[ Dodano: 2008-03-19, 13:38 ]
a własnie aska, jaki remoncik wam sie szykuje ?

aniulek

20 mar 2008, 15:13

Obrazek

WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT

Awatar użytkownika
wiolaw

20 mar 2008, 22:49

ODE MNI TEŻ PRZYJMIJCIE ŻYCZENIA WESOŁYCH ŚWIĄT :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

24 mar 2008, 20:27

Ja również życzę zdrowych spokojnych świąt które juz co prawda sie kończą.......

niestety nie udało mi sie wejść na forum przed jego kilkudniowym zamknięciem....

ja Wam powiem ze i tak sie czuje zmęczona po tych świętach :ico_oczko: trzeba było rodzinke poodwiedzać itp....na jedzenie już nie mogę patrzeć choć się nie przejadłam :ico_oczko:
ale ogólnie było miło :-)
a co do remonciku to bedzie co robic bo moja mam daję nam swój duży pokój w którym była z moim najmłodszym bratem , a że teraz drugi brat sie wyprowadził to zajął jego pokój a mama mówi ze jej nie potrzebny taki duży ...chcemy tam wydzielić Basi kącik ścianką z nidy no i odmalować a mamie położymy panele i również malowanie a potem korytarz i łazienka ja juz to wszystko za jednym zamachem :ico_oczko: odpada tylko kuchnia która była robiona rok temu ...jak dobrze pójdzie to od 5 kw. zaczniemy bo teraz spłukani po światecznych zakupach jesteśmy :ico_olaboga:

miłego jeszcze świątecznego wieczorku :-)

Awatar użytkownika
wiolaw

25 mar 2008, 10:54

aska, oj żebyś wiedziała , że na jedzenie nie można patrzeć , po takim ucztowaniu dwódniowym , ale cóż to jest niekiedy jedymy moment żeby poodwiedzać teściów i posiedzieć trochę , bo normalnie to człowiek taki zaganiany , że na nic nie ma czasu :ico_haha_02:

aniulek

25 mar 2008, 17:31

Witajcie...
Ja wcale przejedzona nie jestem ale nie mogę narzekać bo wszystko było pyszne a pojechałam na gotowe :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”