kasia sliczna fotka bo zapomniala ta w krzeseleczku
yvonne wspolczuje ale rowzniez podziwiam Ciebie jak i inne panie uczace sie i robiiace kariere :)
pruedence
teraz Ty bidulo jeszcze chora, moze to nerwy, ja tak mialam jak mala poszla do szpitala z nerwow sie tak samo rozchorowalam,
lece bo gdzie s w klawiature nie trafiam i sie mysle .....
zajrze pozniej :) milego dzionka dla wszystkich
[ Dodano: 2008-02-01, 14:01 ]aha kasia tu w anglii badania sie robi zadko a w caizy ma sie 2 usg, chyba ze sa kompplikacje a opieka nad
jest bardzo bardzo bezstresowa i taka na luzie jakby to mozna powiedziec czyli jak nie ma zadnych problemow to pani polozna widuje cie co2-3 tygodnie, obmacuje brzuszek, obsluchujemy wspolnie serduszko malego, bada cisnienei, i co jakis czas pobieraja krew i jak jest ok to to wszystko usg dwa razy chyba jakos w 12 tyg i potemjuz nie pamietam za kilka tygodni to wszystko, porod odbiera TYLKO polozna i chyba w razie komplikacji wolaja lekarza, ma sie do dyspozycji cala sale z mezem i z polozna i tyle ale ja tam nie narzekam, chybatylko tyle ze mnie nie naciela bo baaardzo popekalam, to tyle, pewnie to juz pisalam kiedys ale jak ktos nie wie jak tu jest to powtorka
aha snilo mi sie ze amelka byla wieksza miala kreecone ciemne wlosy a ja bylam
moj maz byl w siodmym niebie i w snie i jak mu to opowiadalam hihih