emalia30, ja zanim wyjechalam z Pl to tez pisalam na forum zeby dziewczyny doradzily mi cos na temat mleka i znalazlam dokladnie ta sama informacje ze cow&gate to odpowiednik polskiego bebilonu

kolezanka teraz byla z malenstwem w Pl i tez podawala bebilon i zero reakcji tak wiec ja bym sie nie obladowywala mlekiem skoro w Pl jest odpowiednik
A co do fotelika to dziwne ze musialas doplacac

mnostwo matek tak lata bez dodatkowych doplat

nic sie nie martw dasz spokojnie rade a matki z dziecmi traktuja ulgowo i pamietaj ze zawsze masz pierwszenstwo i nie stoisz w kolejkach jak jestes z dziecmi
Zebys ty nas widziala ile mielismy bagazy jak lecielismy z Pl

wozek,2 foteliki samochodowe,3 ogromne torby i 3 spore podreczne jechalismy na lotnisko na 2 samochody a odbieral nas brat kombi i ledwo sie zabralismy

Bylismy przygotowani na doplate ale babka powiedziala ze podrozujacych z dziecmi traktuje sie inaczej

pozniej kilkakrotnie jeszcze latalam i na dublinskim lotnisku ryanair nie robil nam zadnych problemow zawsze bylam wrecz zadowolona ze przymykaja oko i przepuszczaja
Wozek mozesz miec ze soba i oddajesz dopiero przed schodkami do samolotu wtedy wezmiesz malego w foteiku do srodka i tak mysle jest wygodnie bo mozesz podreczne powiesic na wozku i nie dzwigasz,a mozesz tez oddac na tasme razem z bagazami i wtedy malutki bedzie sobie siedzial w foteiku ale wiesz czasami rzucaja tymi bagazami i jest strach ze wozkowi moze stac sie krzywda

a tak jak bedziesz miala ze soba wozek babka przy odprawie przyklei tylko do wozka kod i juz po sprawie

bedzie dobrze nia martw sie masz super pomocnika w postaci starszego synka wiec dacie rade
Marta ma racje ubranek za duzo nie bierz body obowiazkowo i troszke krytych ubranek na szczescie sa malenkie i lekkie dla takiego malenstwa wiec troszke zmiescisz

Co w ryanie mi sie nie podoba to to ze dla niemowlaka nie przysluguje bagaz bo w niektorych liniach jest polowa doroslego

a wiadomo ze jak sie leci z dzidziusiem to wiekszosc rzeczy jest wlasnie dla niego
Mam nadzieje
Emilka ze cie troche uspokoilam ja tez sie balam ale wszystko poszlo gladko

naszykujesz sobie buteleczki,wode w termosie i odmierzone mleczko zeby bylo sprawnie i spokojnie dolecicie

a ostatnio slyszalam ze niektorzy daja dzieciom Calpol przed podroza ja nie wiem nie prbowalam ale podobno dzieci spokojniej znosza podroze wtedy
[ Dodano: 2008-06-08, 00:09 ]
martuchafrost, zdjecia bombowe fajni ci twoi mezczyzni podczas snu

i ty wygladasz promieniujaco naprawde

bardzo ladnie ci w takiej krotkiej fryzurce