Strona 72 z 100

: 20 mar 2009, 12:17
autor: Jadzia
cięzko z zaciagnieciem Go
, a u mnie ostatnio dziewczyny zaciągaja mnie he he he
:ico_smiechbig:
po to sa zeby wkurzac
chyba tak :ico_oczko: , a twoja teściowa to specjalista od chorób psychicznych :ico_puknij: , że się tak zna :ico_oczko:

: 20 mar 2009, 12:28
autor: AsiaNL
chyba tak , a twoja teściowa to specjalista od chorób psychicznych , że się tak zna
Najwidoczniej tak. Wczoraj tak to powiedziala jakbym naprawde byla niepoczytalna chociaz mnie nie widziala i nie rozmawiala ze mna po tym co sie stalo :ico_zly:
Wyszło mi pyszne Ciekawa jestem co maz na to powie, jak spróbuje, bo on jest tradycjonalista strasznym, jesli o obiady chodzi, do nowosci podchodzi z rezerwa, ale mnie smakuje bardzo Na pewno bede czesciej robic.
Ja mam tak ze lubie stac przy garnkach, moge nawet caly dzien, ale boje sie jesc nowe potrawy, albo uzywac cos czego nigdy nie uzywalam wczesniej. Kiedys moj M przyniosl mi do domu sambal sos :ico_olaboga: to byla masakra. Powiedzial ze mam dac do sosu troche. Dalam jedna lyzeczke do herbaty to potem malo sie nie spalilam. Ostre jak nie wiem. Okazalo sie ze to byla mieszanka papryczki chili, peperoni i pieprzu (jakis rodzaj papryki).

: 20 mar 2009, 12:47
autor: AsiaNL
Pranko wisi na dworku :-) drugie sie pierze, Zuziaczek siedzi, oglada bajke i wcina marchewke :ico_oczko: Zyc nie umierac.

: 20 mar 2009, 12:49
autor: Jadzia
Jadziu, naleza Ci sie podziekowania za przepis
:ico_wstydzioch: polecam się na przyszłość :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_brawa_01:

ja lubię gotować :ico_brawa_01: mój mąż mówi że jestem specjalistką robienia czegoś z niczego. Uwielbiam robić takie "bergula" z tego co mam w lodówce. Zawsze wyjdzie coś nowego :ico_oczko: Jakoś tak mam że zaglądam czasem do lodówki i coś mi przyjdzie do głowy

wypróbuję dziś przepis Kwiatunia to wam powiem czy dobre

: 20 mar 2009, 13:00
autor: Mama_Ania
Oj, a ja w kuchni to za karę siedzę :ico_haha_01: . Nie lubię pichcić. Podobnie jak Gabi, jak robię po raz tysięczny to samo, to mnie cholerka bierze. A małżowaty to tradycjonalista- mięcho i ziemniaki :ico_zly: . Jak nie mana stole padliny to tak, jakby obiadu nie było :ico_olaboga:

: 20 mar 2009, 13:05
autor: AsiaNL
Moj M jadł by tylko schabowe z kurczaka :ico_szoking: ilez to mozna :ico_olaboga: nigdy nie pytam sie go co na obiad bo zawsze odpowiada "kochanie schabowe"

: 20 mar 2009, 13:11
autor: AsiaNL
Ja tak sobie mysle ze wiekszosc facetow ma bzika na punkcie samochodow i kotletow schabowych albo innego rodzaju miesa...

Ostatnio dowiedzialam sie od mojego księcia że samochod myje nie raz w tygodniu tylko prawie co drugi dzien :ico_olaboga: malo go nie pochlastalam bo niedlugo zedrze lakier no i bedzie nastepny wydatek.

: 20 mar 2009, 13:39
autor: Jadzia
zedrze lakier no i bedzie nastepny wydatek
mój mąż jest z zawodu blacharz -lakiernik więc przyjedz do POlski jak by co :ico_oczko: to się nowy lakierek położy.

Mój M jest wszystko jedzący :ico_brawa_01: tylko buraków nie je, kiedyś nie lubił kasz, a teraz sam się prosi żeby mu zrobić z sosikiem.......Ale trzeba przyznać że tez jest za mięchem :ico_oczko:

Kotlety ryżowe wyszły rewelacyjnie, normalnie palce lizać :-D Kwiatunio ukłony :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-03-20, 12:42 ]
a buuba tam w pracy ciasto urodzinowe wcina :ico_noniewiem:

: 20 mar 2009, 13:48
autor: AsiaNL
mój mąż jest z zawodu blacharz -lakiernik
Tak sie składa ze Marcin również :ico_haha_01: ale co z tego jak on woli budowlanke.
przyjedz do POlski jak by co to się nowy lakierek położy.
Bede pamietać :-) tylko kochana w ktorej czesci Polandu Ty mieszkasz??
buuba tam w pracy ciasto urodzinowe wcina
No tak i nawet kawałka mailem nie przysle.

: 20 mar 2009, 13:58
autor: Marcia77
witam dopiero udało mi sie przed kompa dotrzec..miałam lekki młyn od rana, teraz mała spi a ja odpoczywam :-D :-D

a Wy szalejecie z postami i nie mam kiedy nadrobic zaległosci :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-03-20, 13:10 ]
a co do gotowania to ja niesety nie mam do tego jakiegos talentu wiekiego..zazdrosze tym co tak potrafioą cos z niczego, ja musze miec przepis dokladny :-D :-D