Witajcie;)
juesli chodzi o rozstepy to moja mam nie ma żadnego a urodzila piatke dzieci;) takze musialam po jakiejs prababci odziedziczyc albo po mamie mojego taty moze bo babcia(od strony mamy) tez nie ma;) no ale trudno;) smaruje sie, oby jak najmniej;) naarazie sa malutkie wiec ok;)
Wczoraj bylismy na grzybach i jakby to powiedziec grzybow nie bylo;) nawet trujacych za bardzo nie bylo widac;)
potem u mamy, pelno zapasow przywiezlismy
bo moja mam tak jakos juz ma ze nie mozemy odjechac od niej bez jakiejs walowki;)
a dzis nasz dzien;) druga rocznica slubu;)
jak to zlecialo;)
tez pamietam nasz pierwszy taniec;)
pieknie bylo;)
mam ochote obejrzec wesele ale tak jakos sie troche boje ze za duze wzruszenie moze sie z tym wiazac...
moze jeszcze za wczesnie...
nie wiem jak bym zareagowala widzac tate na plycie...
w kazdym razie dzis szykuje romantyczny wieczor;)
powiem Wam ze ogolnie czuje sie tak jakos troche dziwnie...
nie potrafie wytlumaczyc o co mi dokladnie chodzi
ale tak jakos jak przed okresem...
dziwne to jakies...
herbaciana, co do szpitala to mysle ze jest roznie. ja jak dostalam krwawienia to przyjeli mnie od razu zrobili usg choc Pani doktor do najbardziej zachwyconych nie nalezala ze przyjechalismy w nocy ale ogolnie ok. Pracuje tu moj lekarz takze mysle ze w razie czego to tez moze pomoc. a poza tym u nas jest tak ze izba przyjec ginekologiczno-poloznicza ma ostry dyżur kazdego dnia a ogolna co drugi dzien.
Ogolnie jak jechalam nad moze i rozmawialam z moim lekarzem to powiedzial ze kobiecie w ciazy nie maja prawa odmowic konsultacji nawet jakby nie miala ze soba dokumentu potwierdzajacego ubezpieczenie ale biorac pod uwage nasza sluzbe zdrowia to roznie moze sie wydarzyc...
zubelek, ja tez kupilam wczoraj body;)
jakos tak nie moglam sie powstrzymac... ogolnie to myslimy na d wyjazdem do hurtowni zeby zaczac kompletowac po malu wyprawke bo u mojego meza w pracy troche rewolucje i moze nie miec mozliwosci pozniej wziac wolnego wiec chcemy juz chociaz czesc rzeczy kupic a napewno sie rozejrzec;)
Milego dnia wszystkim!!!
herbaciana, czyli odstawili Cie z kwitkiem bo nie mialas skierowania? zbadali chociaz? cos powiedzieli? gdzie mieszkasz?
[ Dodano: 2010-08-23, 10:12 ]
jutro zaczynamy 25 tydzien... jak ten czas leci... normalnie szok...