sprawdzałam właśnie Sylwia
7 okienko na suwaczku wskakuje dokładnie w 26tc i 6 dni (gdy zostaje 92 dni do końca).
- bzdura jakas,wiadomo,ze dziecko czuje nasze emocje itd ale nie wplywa to az tak na nie. balagam was powiedzcie cos na podstawie wlasnych doswiadczen..
ja najbardziej lubię po prostu obcisłe koszulki na ramiączkach i majtki po co m zbędne rzeczya to wogole lubie inne pizamki,najbardziej to takie koszule na ramiaczka ale wiadomo,do szpitala trzeba jakos "przyzwoicie"
- ja wolalam nie pytac,nie chce jej przykrosci robicciekawe jak przeżywał mamy nieobecność?
- no dokladnieja najbardziej lubię po prostu obcisłe koszulki na ramiączkach i majtki po co m zbędne rzeczy
- oj leci ten czas,ja do meza mowie,ze kupilam pizame,a on zdziwiony - juz? A ja mu na to,ze przeciez za chwile 7 m-c zaczynam,a ten na mnie patrzy"tylko" 97
wiem, rozumiem, dlatego tak z ciekawości napisałam tu do Was, bo do niej to lepiej ni episać, bo samej jej na pewno ciężko pewno jak wróci do domku i znajdzie chwilkę i chęci to napisze co niecoja wolalam nie pytac,nie chce jej przykrosci robic![]()
Ja jak jezdzilam na turnusy Zuzia,to nawet nie chcialam z Andrzejkiem rozmawiac,bo zaraz mi sie plakac chcialo
hehe no dokładnie, z jednaj strony wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu a potem, takie o pamiętanie o kurcza już tak mało czasuoj leci ten czas,ja do meza mowie,ze kupilam pizame,a on zdziwiony - juz? A ja mu na to,ze przeciez za chwile 7 m-c zaczynam,a ten na mnie patrzyi mowi - przeciez dopiero w ciaze zaszlas
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość