Dzięki, taki mały teletubiśpinko, boskie zjęcia Ula jaka lala w tym kombinezonku
Dostałam go od Jarka kuzynki, jak Ula miała 2 miesiąceAgnieszka, jednak kupiłaś też Uli inny kombinezon?
Są cieplutkie, a to najważniejszeA butki, to te, które ja chciałam Gabrielowi kupić-pokazywałam je wam kidyś, ale Kuba twierdził, że jak dla astronauty i za dużo kolorów
Dokładnie, a mi też się bardzo podobają i są rzeczywiście cieplutkie, Ula wczoraj trochę po tym śniegu pochadzała, a stópki po zdjęciu bucików były cieplutkiea te buty mi się osobiście podobają-Kuba miał tylko obiekcje... no i przecenę złapałaś
kurcze u nas też super słoneczko jest ale taki mróz że byłam w Kościele i mi palce poodmarzały w butach. I szkoda że NIe mam sanekŁadne słonko dzisiaj u nas we Wrocku, zaraz idziemy się przejść
no całe szczescie ze oni maja taki stary dom po rodzicach ale tam kilka lat nikt nie mieszkał no i tam sie przeprowadzaja no a pożar wywołal piecyk elektryczny u nich mieszka taki pijak na gorze oni na dole i on sie dogrzewał.Mariola no tragedia, to gdzie oni teraz się będą gnieździć, straszne, to co wywołało ten pożar?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość