Jestem kochane!
No więc w PUP wszytsko się wyjaśnioło, obsługiwał mnie młody stażysta
więc pod jego wpływem jakoś mi sie raźniej zrobiło ...no i był że tak powiem ugodowo nastawiony więc obyło się bez
z czego się cieszę ..Pozałątwione!
Jeśli chodzi o US to jeszcze jestem w próżni zawieszona bo mimo to, że pofatygowałam się, zabrałam wszytsko co potrzeba nawet ksero już im zrobiłoam to niestety ale odesłali mnie z kwitkiem bo pani naczelinik od siedmiu boleści nie było a w Tomka sprawie kary też byliśmy i tez
bo takimo "błahostami" zajmują sie na końcu
Bez komentarza ....
Katelajdka, Qunick No i wypłynełam dziś na ogromny ocean pieczenia ... Na pierwszy rzut poszło ciacho
Katelajdki No rewelacja...wyszło mi nawet, bardzo dobre
Jestem w szoku ... Już go prawie nie ma, bo chodziłam po całym domu jak paw
i częstowałam wszytskich..Nawet moja mama była w szoku ...
Kolejny wypiek będzie od
Qunik kurcze ale się napaliłam na te pieczenie...
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY !!!! Ale się podbudowałam!
Aga Zdróweczka życzymy
Lepiej już się Wojtaś czuje? Też mi się zdaje, że to może od ząbków skoro innych symptomów nie ma ... U nas też chyba idą bo już kupy robi Wojtuś częściej na razie co prawda 2 dziennie ale takie biegunkowate coś... tak to jest na razie ogólnie ok.
Śliczny ten Wojtuś twój ..ładne zdjęcia!
Buty Ja idę Wojtusiowi w czwartek kupić buciki na roczek do kościoła ale na razie z miękką podeszwą bo takie po domu do biegania to ma kapcioszki z twardszą podeszwą ale takich wyjściowych, że tak powiem nie ma...
Mamcia Mi ciągle dziewczyny powtarzają, że mam jak naj mniej nosic teraz jak w ciąży jestem Wojtusia, ale on tez tak jak Julcia taki pieszczoch i troche powiedzmy szczerze rozpuszczony dzieciaczek więc chce się nosić, ale powiedziałm- o nie kolego, musisz nauczyć się bawić sam ze sobą i to w łóżeczku spędzać jak najwięcej czasu- no i wkładam go do tego łóżeczka, i staram się jak naj mniej nosić i widze malusie ale zawsze efekty.. przyzwyczaja się, że nie nosi już go mama non stop...i dobrze...
olala, katelajdka Mó jmały to ma teraz okres, że jak widzi obcego albo płaczące dziecko co gorsza to popada w histerię
i trzeba go uspokajać... Aż sie boje co to bedzie w kościele...
Nie jest za bardzo towarzyski ale musze zacząc brać go do ludzi bo będzie zniego mały straszek!
Luluś Nie no .. Ale jaja ... Co za psychole chodza po tym świecie...jeszcze roche a do domu by wleźli pomału.. Normalnie takim to kopa w nonono zasadzic i
do więzienia niechdzidy siedzą ... Dobzre, że nic poważniejszego się nie wydarzyło i że był D.
Wiesz, może lepiej dom zabezpiecz, powymieniach zamki albo sobie kup jakiegoś dużego psa... No naprawdę marwię się, żęby nic Wam się nie stało...Uważaj i zamykaj się dobrze!
[ Dodano: 2008-02-05, 21:30 ]
A slyszaliscie , ze w drugiej polowie marca bedzie do +25
i podobnie duze burzy bedą i trąby powietrzne.
Globale ocieplenie... ja juz nawet trzęsienia ziemi się spdzieam..a tak apropo trzęsnienia ziemi to przecież kilka lat temu było u nas na Śląsku Cieszyńskim ale na szczęście lekkie...
[ Dodano: 2008-02-05, 21:33 ]
Woecoe co.. juz druga lutowianka 2008 urodziła..sypią sie te lutowe dzieci