Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2009, 14:45

zazdroszcze, ze nie masz problemu z oprycha... ja mam po mamie, to jest jakis wirus wewnatrz organizmu (kiedys probowalam go nawet wyleczyc jakimis prochami Heviran, czy jakos tak, ale nie dalo rady), ktory ma podobno kazdy, ale u niektorych sie uaktywnia, a u innych nie. A jak sie juz raz uaktywni, to juz kapota... Ja mam srednio raz na kilka m-cy (kiedys mialam raz na miesiac, a kazde zdjecie z przedszkola mam z taka ogromna skwara i to nie na ustach, tylko wyskakiwalo mi na brodzie, o boshe, jak ja wygladalam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ) kiedy sie np. podziebie, albo przegrzeje (teraz zmarzlam ktoregos ranka jak szlam do pracy) a jak zadzwoni do mnie mama i np. cos wspomni w rozmowie, ze ma opryszczke, to ja mam nastepnego dnia :-D Juz jej zabronilam o tym mowic nawet przez telefon, hehheheee...

z tym hotelem, to rzeczywiscie podejrzane - takie warunki i tylko 60 euro?? moze zadzwon i podpytaj o te haki...

teraz siedze i mysle o tym zapaleniu ucha Majki - moze moja Su tak sie dziwnie zachowuje (nie je, placze podczas ssania, ciagnie sie za uszy - chociaz to juz dawno Wam o tym pisalam, wiec moze nie ma to akurat zwiazku z tym, co wkleila nam Iwonka) wcale nie przez zeby...? Chociaz nie zauwazylam zadnej wydzieliny z ucha, ani jakiegos specjalnego kataru... nie wiem juz... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

dzwonilam do tesciowej, mowi, ze mala je normalnie i jest grzeczna... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-08, 14:50 ]
dobra, ja sie zbieram...

odezwe sie z domku, bo pan bedzie dopiero o 18:30 - na obiad nie ma co liczyc :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2009, 15:26

Ja mam srednio raz na kilka m-cy (kiedys mialam raz na miesiac, a kazde zdjecie z przedszkola mam z taka ogromna skwara i to nie na ustach, tylko wyskakiwalo mi na brodzie, o boshe, jak ja wygladalam :ico_olaboga:
takie rzeczy sa najgorsze, jak jestes nastolatka i na drugi dzien masz impreze (gdzie jeszcze, nie daj Boze, jest chlopak, ktory Ci sie podoba).. ja to przerabialam, co prawda nie z opryszczka, ale z diodami (jak to Pati nazywa) :-D :/

teraz siedze i mysle o tym zapaleniu ucha Majki - moze moja Su tak sie dziwnie zachowuje (nie je, placze podczas ssania, ciagnie sie za uszy
a moze Zu tez to ma?? nie zaszkodzi sie przejsc do lekarza i sprawdzic..
na obiad nie ma co liczyc :-D :-D :-D
skoro on wczoraj dla Ciebie nie ugotowal, to z jakiej paki Ty masz dla niego gotowac? ;-)
chociaz pozniej pisalas, ze robil spaghetti... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2009, 16:38

witam

my juz po spacerku, u nas dzis nie z tak cieplo, wiaterek jest i jak slonko zachodzi to tak nawet chlodnawo, ale maly nie zmarzl

shoo, hmm, to dobra cena za ten apartament, ale kurcze lepiej sie upewnic, zeby pozniej nie bylo szoku :ico_oczko:

szkrab, kochana, wesolego jajka i mookrego dyngusa

Jejku ja juz nie nadazam nad Erikiem, juz mnie to wkurza, co sie naje, to sie przekreca na brzuch, co go odwroce za chwile znow i juz dzis go trzy razy przebieralam, wszystko uwalone obiadkiem i sokiem marchwiowym :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2009, 17:10

Jejku ja juz nie nadazam nad Erikiem, juz mnie to wkurza, co sie naje, to sie przekreca na brzuch, co go odwroce za chwile znow i juz dzis go trzy razy przebieralam, wszystko uwalone obiadkiem i sokiem marchwiowym :ico_olaboga:
ja z Majka mialam to samo, ale odkąd staje na nózki jest po sprawie.

No po powrocie z pracy, a Maja od niani spała 1,5 godz :ico_brawa_01:
zjadfla obiad i deser a teraz znowu marudzi, chyba musze ja ululać, może kimne sie z znią, jestem taka spiąca

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2009, 17:59

no to mam nadzieje, ze Erikowi tez to przejdzie
No po powrocie z pracy, a Maja od niani spała 1,5 godz :ico_brawa_01:
no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widac, ze Niania sie spisuje, a Majcia ja polubila

Lece ogladac "Brzydule" :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2009, 18:19

a u nas nie bylo i nie ma takiego problemu... tzn. maly non stop lezy na brzuszku, od razu po jedzeniu sie przekreca, ale nic nie ulewa :ico_noniewiem: tylko beka :-D
a jak juz sie tak bardzo naje, to wole go zostawic w bujaczku na pol godzinki, zeby mu sie ulezalo.. i dopiero pozniej na mate :-) moze sprobuj tez tak robic, nie kladz go od razu po jedzeniu, tylko odczekaj chwile...

mnie tez sennosc dopadla, oczy mi sie zamykaja... ale jak tu sie zdrzemnac, jak maly mi pod nogami szaleje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2009, 19:18

a jak juz sie tak bardzo naje, to wole go zostawic w bujaczku na pol godzinki, zeby mu sie ulezalo.. i dopiero pozniej na mate :-) moze sprobuj tez tak robic, nie kladz go od razu po jedzeniu, tylko odczekaj chwile...
kurcze on jakos nie bardzo teraz mi chce do bujaka, woli na podlodze sie bawic, na macie i przy takim grajacym stoliku
mnie tez sennosc dopadla, oczy mi sie zamykaja...
tez mi sie chce, nie wyspalam sie w ogole, ale nie da rady, maly marudzi, zaraz idziemy sie kapac i pojdzie spac, o ile zasnie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2009, 19:25

kurcze on jakos nie bardzo teraz mi chce do bujaka, woli na podlodze sie bawic, na macie i przy takim grajacym stoliku
no to sprobuj go przy tym stoliku posadzic, wazne, zeby nie lezal na brzuszku od razu po jedzieniu..

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2009, 20:13

berek, zajrzalam na chwilke, bo Pan pojechal na zakupy - niby rozmawiamy tylko sluzbowo, ale wyczuwam u Niego galanty podliz - jest bardzo mily, "ugrzeczniony", zagaduje i w ogole... :ico_szoking: zobaczymy co z tego bedzie, na razie sie nie lamie...

dobra, lece i postaram sie troszke bardziej uczestniczyc w forum od jutra... :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2009, 20:51

niestety Majka nie dała sie ululać po obiedzie :-/
jestem nie tomna normalnie, zaraz upadne na twarz :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:
Mała zasnęła po szybkiej kąpieli, gorączka jej spadła wię postanowiłam ją raz dwa obmyć, w sumie chyba niepotrzebne, bo jak ja wyciagałam z wanienki to sie rozpłakała - może sie wsytraszyła, że to tak raz dwa , sama nie wiem.

Zasnęła teraz i oby tak dalej, oby całą noc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Idę umyc i zrobic wloski i lulki do małej.

Z P. piszemy cały dzień sms-y, sytuacja zaczyna sie klarować. Poza tym dzwonił kilka razy w ciągu dnia, ale odebrałam tylko dwa - nie miałam ochoty z nim gadać!!!

Dobranoc babeczki :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”