Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 22:36

A mój D. będzie Darius Kłapis :ico_haha_01:

Karola piękna koszulka, spodobałaby się Wiktorkowi :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 22:38

modelka ma się rozumieć
Obrazek

z kuzynem
Obrazek

i wczoraj na śniegu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i pan bajan
Obrazek

i moje dwa bałwanki
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 22:43

Śliczna modeleczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 22:44

hehe Zborra,no fajna Hanutka n sniegu z tymi rekawicami hihihi jak robocik bo tak dzieci nie przyzwyczajone nie? :-D i ma czolgi? :ico_szoking: :ico_haha_01: te cropy-chodaczki gumowe...u nas odkad wyszy na rynku to mi sie bardzo nie podobaja mimo ze wygodne,ale mam jakis nie wiem co do nich...i czolgi na nie mowimy :-D :ico_puknij: no i koszulka ladnie lezy :-)
podoba jej sie snieg? :-D

a slubu narazie nie bedzie,juz mowilam...nie z powodu choroby....juz kiedys planowalismy ale ze wzgledow finansowyc odroczylismy uroczystosc....nie nie poswiece oszczednosci dla imprezy bo jednak dlugo odkladalam,pracowalam i mam inne priorytety narazie,nie wyobrazam sobie zostac na lodzie bez kasy w obcym kraju z malym dzieckiem :ico_noniewiem: a w PL tak samo bym co szukac nie miala wec odpada...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 22:50

no bluzka leży jak ulał...i jaka radość, jak może ubrać apsi :ico_haha_01:
a butki dostała od kuzyna dziewczyny...a mi się podobają...ale dla dzieci, bo jakoś dorośli ludzie w nich komicznie wyglądają...
a zdjęcie z kuzynem nie chce się załadować :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-24, 21:52 ]
kupiłam Hani sukienkę na święta... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 22:54

No pokazuj kieckę, tylko bez ściemy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 lis 2008, 22:56

zborra, no modelka perwsza klasa! i bajan też :-D

a jeśli chodzi o moją ciążę to ... my byliśmy 5 lat po ślubie i przyszedł taki dzień że postanowiliśmy że teraz no i po 2 miesiącach były dwie kreski no i wzruszenie i podekscytowanie a potem niestety długo mój błogostan nie trwał bo w 6 tyg krwawienie i strach i leżenie no ale dobrze się skończyło :)
a imię to jakoś trudno mi było dla dziewczynki wybrać bo każde mi się z kimś kojarzyło za bardzo i chciałam jakieś rzadziej spotykane bo ja Anna jestem i wszedzie zawsze jest 5 innych Ań i zawsze mnie to irytuje :ico_oczko: no i kiedyś wykombinowałam Iga i tak już zostało a że nazwisko mamy długie to nawet pasuje takie krótkie imię... a chłopiec miał być Kubuś bo tak sobie wykombinowałam już jako nastolatka :-D no i moż dobrze że nie jest bo teraz duuużo Kubusiów... chociaż z drugiej strony to trudno chyba tego powielania uniknąć nigdy nie wiadomo na co przyjdzie moda :ico_noniewiem:
acha a drugiego imienia Iga w dokumentach nie ma (bo zapomnieliśmy podać :ico_puknij: ) ale na chrzcie dostała Krystyna po naszej ukochanej babci - prababci Igi - zresztą ja to imię bardzo lubię - Krysia :-)

no dobra niestety muszę zmykać bo mam pracę jeszcze ...
na razie :-)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 23:00

http://www.allegro.pl/item485590121_kut ... 86_92.html
to ta, bez ściemy za całe 14,50zł

Anza, no i dobrze wykombinowałaś, bo Iga ładne imię!!! Krystyna też...moja druga babcia tak miała i ciocia jest Krysia... :-D zresztą u nas się wszystko jakoś powtarza, bo moja mama ma siostrę Basię i mój brat dał małej Basia, druga ciocia jest Hania no i moja też :-D
a Nuta ma jedno imię...bo z tym drugim tylko problem...ja mam Anna, ale zawsze przy różnych pismach mam problem czy pisać jedno czy dwa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 23:02

oj no to ja tez chce zobaczyc kiecke

a moj kochany dzisiaj wylicytowal dla małej sliczną spódniczke
jestem w niej zakochana bo jest unikatowa no i walka byla do ostatnioej sekundy
http://www.allegro.pl/item485410403_geg ... hafty.html

no i sliczna bluzeczka z upsy daisy

wiecie ze moje dziecko ostatnio jak zobaczy bajke to normalnie jej nie ma
siedzi i sie nie rusza
az mnie to martwi normalnie

[ Dodano: 2008-11-24, 22:03 ]
sliczna sukienusia
sama na nią zwróciłam uwage

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 23:03

Anza,no praca pracą ale dobrze ze nas oswiecilas jak to u Was bylo :-D ale tez nie wiedzialam ze mialas problemy na poczatku ciazy :ico_noniewiem: wspolczuje bardzo...no ale jaki efekt koncowy nie? :-D :ico_brawa_01:

Zborra,no dawaj kiecuche a juz!!!i te panterke pozaz nam w koncu!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”