padam na ryja, brzydko mowiac, dzis od ranma pakowanie i wywozenie

U nas nocka super, maly sie ani razu nie obudzil

Nie mam nawet kiedy do Was zagladnac.
Zycze milego dnia

witaj kochanawitaj PATI - wspolczuje tego pakowania... ale juz blizej, jak dalej...
buziaki :)
to masz fajnie. Nas teściowa zaprosiła w II Dzień ŚwiatMARGARITA - ja tez nie mam nic zrobione w domu, zadnych porzadkow, zakupow - ale jak juz wspomnialam - swieta beda u mamy, wiec wcale sie tym nie przejmuje...
nie dziwie Ci sie... tez by mnie chyba roznioslo..matko jedyna, mialam ochote zlapac ja za wlosy i troche poszarpac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
powiem Ci, ze moj maly ostatnio tez tak spal... od 14 do 17:30 i spalby dluzej, gdybym go nie obudzila...Wyobraźcie sobie że Maja zasnęła mi ok. 14,30 i śpi do tej pory. No nie wiem czy ja budzić czy nie, kurczę troszkę długo jak na moją córkę - mam nadzieję że zdrowieje przez ten sen
no to jedynym wyjsciem jest chyba zaciagniecie jej na powazna rozmowe, ona, Ty i Twoj Pan... niech Twoj Pan mowi, bo ona go predzej poslucha, badzcie stanowczy.. i albo spusci po sobie uszy i bedzie robila tak, jak chcecie, albo sie zbuntuje, obrazi i wypnie (nie znam jej, ale z tego, co pisalas, to ona taka przewrazliwiona troche jest, wiec moze byc obraza majestatu...)ja nie chce nikogo obcego do Su, musze sie postarac jakos ta tesciowa doprowadzic do ladu...
hehe, dobre.. tez kiedys przez chwile mialam konto na iloveTato mój ma 61 lat
Na tym portalu poznał jakąś Halinkę z Płocka
Jak mi wyskoczy z jakimś ślubem???![]()
![]()
![]()
shoo udanego wypadu
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość