elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 09:25

zauważ że tu często można podyskutowac na przerózne tematy, ale wystarczy ze ktoś poczuje sie urażony i już wybucha afera, zamaist rozwiązać konflikt dyskusją -zamyka sie tematy, dodaje ostrzezenia itp
napisałam maila do danej osoby, bo poczułam się urażona, a punkt 10 regulaminu mówi, o magicznych słowach typu prosze dziękuję, przepraszam a chyba moderator powinien pilnować się punktów bardziej od nas
i oczywiście już w pierwszy dzień pobytu na forum zostałam obrazona, poniżona itp za własne zdanie tylko dlatego, że odbiegało od zdania innych i wtedy jakoś nikt ani mnie nie przeprosił ani tematu nie zamknieto, bo jak nowa to można traktować jak śmiecia, tak widzę traktowanie przez pewnych moderatorów, adminów itp, tych jak to napisałaś Bogów, tyle, że wydaje mi się że i oni mają swoje regulaminy, jeszcze i jest ktoś nad nimi, nie mają prawa nikogo obrażać a tym bardziej wyrokować, ja się powołałam na wytyczony mi punkt, i nie widzę nic z tego co było w nim zakazane, była konstruktywna rozmowa z mojej strony, żadnej zbędnej polemiki i nie widziałam by autor tematu czuł się obrażony, więc nie wiem skąd wymysł moderatora, że naruszyłam punkt regulaminu, czekam na wyjaśnienie od wczoraj pewno się nie doczekam wtedy napisze do adminów, bo chyba niektórzy nadużywają swojej władzy na własne potrzeby. To było zachowanie poniżej pasa obraźliwe dla mnie, przeprosiny także mi się należą i zobaczymy czy aby Ci co powinni trzymają się punktów regulaminu, który tak pięknie potrafią wytykać innym.
To jest forum dla kazdego a nie sekta gdzie jest guru mówiące ci co ci wolno a co nie.

A poza tym witam hehehe kwietniowo, ale ten czas leci co???? Muszę zmienić jakoś suwaczek (o ile nie zostanę wyrzucona z forum za posiadanie własnego zdania) bo o 3 dni mam różnicę w ciążowym:)
izabelllla123, :ico_brawa_01: za kolejne minione tygodnie:):):)

co do owoców moja niunia tez wcina jabłka, gruszki, winogrona, mandarynki (ale to jej musze ograniczać z racji iż ma egzemę - bo te owoce są najbardziej uczuleniowe, ale nie zawsze mam jak jej ograniczyc bo w pkolku mają na deserek) bananki lubi też, ale z warzywami gorzej, tak zmerdane z ziemniaczkami zje, najbardziej lubi groszek i marchew (tę nawet surową) i pomidorki reszty nie tyka póki co:)
izabelllla123, oooo arbuza bym też zjadła sobie, i avokado za mną chodzi by zrobić guacamole, ale nie wiem czy powinnam bo to ostre hmmmm może kupię i spróbuję troszkę jak nie nie zmarnuje się mąż uwielbia.

unas też pochmurno ale nie pada tylko wiatr straszny a ja muszę wyskoczyć na małe zakupy bo niebawem pingwin w lodówce zamieszka.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 09:32

muszę wyskoczyć na małe zakupy bo niebawem pingwin w lodówce zamieszka.
taki jak w moim avatarze :-D :-D
avokado za mną chodzi by zrobić guacamole, ale nie wiem czy powinnam bo to ostre hmmmm może kupię i spróbuję troszkę jak nie nie zmarnuje się mąż uwielbia.
tego jeszcze nigdy nie wcinałam, kiedys probowałam samego avokado ale nie pamietam czy bylo dobre czy nie, mój gin mówi że mozna jeść wszytsko, byle z umiarem, na pewno Ci nie zaszkodzi, a jak masz ochotę czemu masz sobie odmawiać :-D

[ Dodano: 2011-04-01, 09:32 ]
arbuza bym też zjadła sobie
widziałam juz arbuzy, ale wiadomo że będą drogie i bez smaku więc na razie pasuję.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:39

u mnie juz truskawki sa za 12zł, ale poczekam chyba na nasze gruntowe :ico_sorki: takie ubrudzone błotem sa najpyszniejsze :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-01, 09:42 ]

taki jak w moim avatarze :-D :-D
hehe

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 09:44

ale poczekam chyba na nasze gruntowe takie ubrudzone błotem sa najpyszniejsze
takie są najsmaczniejsze, dojrzewaja normalnie, w słońcu, mozna kupić świeżo zebrane z plantacji, one nie dość że pachną to i smakuja zabójczo..... te z hipera pachną bardzo fajnie ale smak średni :-)

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 09:45

moja córa uwielbia nasz wątek zdjęcia ogląda, widzi dzieci i mówi "dzisia" jak widzi avek izuś_85, to wow wow, szczeka sobie.
co do avokado samo w sobie jest dziwne takie bezpłciowe bez smaku ale lekko posolone albo właśnie guacamole mniami, z pomidorkiem, czosnkiem cebulką i pikantne, dlatego sie boję bo nie wiem czy żołądek mnie nie pobolewa od pikantnych dań, na pewno nie mogę jeść rzepy już 2 razy sprawdzałam i bolał brzucho

a bąbelki też czuję już od jakiegos czasu i wiem, że to maluch się porusza, z młodą poczułam w 17 tyg pierwsze bulgotania. Fajne uczucie, ale już sie boję tych kopniaków w żebra albo w pęcherz, oczywiście będę się cieszyć, ale z elizą pamietam już spać nawet nie mogłam tak kopała oczywiście wtedy najbardziej jak ja byłam strasznie spiąca:)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:45

To jest forum dla kazdego a nie sekta gdzie jest guru mówiące ci co ci wolno a co nie.
ja sie zdążyłam pare razy przekonać ze nie dla każdego :ico_oczko: czasem myśle ze
to jest forum dla osób ktore sobie przytakują i głąskają po ramieniu, krytyka jakakolwiek nie jest tu mile widziana :ico_nienie: a na nowe osoby tu sie naskakuje dla zasady :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 09:48

a na nowe osoby tu sie naskakuje dla zasady
a to też zauważyłam, czasem nie do zniesienia to jest odechciewa sie siedzieć na takim forum.
Powinny byc ankiety na dzień dobry dla kazdego przed każdym tematem czy aby na pewno w danej chwili dotyczy go bezposrednio w danej chwili hihihi, jak nie to blokować ludzi hehehe.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:50

Witajcie
wczoraj jakos braklo mi natchnienia, zeby jeszcze zajrzec. Pogoda do bani, pochmurno i popaduje od czasu do czasu.
Ponoc jutro ma byc do 23 stopni wiec szykujemy sie na grilla :ico_brawa_01:
Dopadla mnie wczoraj przed senm zgaga,meczyla mnie okropnie a juz myslalam, ze tym razem mi sie upiecze, musze poprosic mamy, zeby przyslala mi Rennie bo zwariuje.

izus, kurcze tak to jest z rodzina,ale w szoku bylam, ze nie dal rady placic tak malej kwoty :ico_szoking: straszne to jest.
Obyscie szybko dostali te pieniazki i uregulowali sprawe mieszkania, zeby wiecej takich numerow nie bylo

izabella, :ico_brawa_01: za czwarte okienko

Co do owocoqw to Eris tez lubi, ale najbardziej jablka i gruszki, wionogrona tez zaczal jesc ladnie, bo wczesniej wypluwal i sie krzywil, a teraz jak widzi od razu krzyczy, potem banany ale nie za chetnie. Reszyt owocow nie lubi nie chce jesc,

Lece brac sie za robote, chce dzis posprzatac mieszkanko, zeby jutro miec wolne i poprasuje troche :-D

Milego piatku, postaram sie zagladnac pozniej

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:52

moja córa uwielbia nasz wątek zdjęcia ogląda, widzi dzieci i mówi "dzisia" jak widzi avek izuś_85, to wow wow, szczeka sobie.
syn mojej sąsiadki wołał długo na Hakera "muuuuuuu" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
wiecie co, ja to sie ciesze ze mam tego psa :ico_sorki: jak on sie z Majcią rozumie to sie w pale nie mieści, kiedyś bałam sie tych psów, ale ja wychodze z załozenia ze człowiek boi sie rzeczy nieznanych... więc zaczełam czytać, dopisałam sie na forum psie amstaffowate i sie zakochałam, kupiłam Hakera właśnie z powodu tego zdjecia w avatarze :ico_sorki: urzekło mnie i już :ico_brawa_01: kocham tego żbika najmocniej na świecie :ico_brawa_01: kochane psisko, on jest taki delikatny z stosunku do Majci, jak jej zrobi kzywde to zawsze niechcaco i zazwyczaj przewraca ją tyłkiem bo jej nie widzi :ico_haha_01: umyślnie nigdy :ico_nienie:
od początku był wychowywany "pod dziecko" od początku miał zabierane zabawki, mieszane rękoma w misce, zabierane jedzenie, wchodziłam mu na posłanie itp :ico_oczko: teraz jestem dumna z tego jak go wychowałam
mógłby jeszcze nie ciągnać na smyczy jak ciagnik rolniczy

Maja śpi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:54

Fajne uczucie, ale już sie boję tych kopniaków w żebra albo w pęcherz,
oj mialam to samo, moj synek strasznie kopal mnie po zebrach, nie wiem co on tam wyczynial, ale bol byl okropny i nie raz lzy lecialy, nie mozna czasami bylo powietrza zlapac jak wsunal sie pod zebra, mam nadzieje, ze tym razen dzidzia bedzie troche laskawniejsza :ico_oczko:
to jest forum dla osób ktore sobie przytakują i głąskają po ramieniu, krytyka jakakolwiek nie jest tu mile widziana
dokladnie, zgadzam sie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”