no u mnie spokojnie po wizycie
wszystko w normie ale dzidzia sie nie pokazała
byla z boku cała ale cóż jakoś mnie to specjalnie nie interesuje
tylko sie cieszyćno u mnie spokojnie po wizycie
wszystko w normie
a szkoda...ale wiem ze podświadomie już tą kruszynkę kochaszbyla z boku cała ale cóż jakoś mnie to specjalnie nie interesuje
Haha, pewnie mowisz o mnie?patrzę ze co niektore dopadła mania kupowania hihija jak narazie nie czuję potrzeby gromadzenia...zresztą wózek znow bedzie pożyczany jak przy Dawidku...ubranka po Dawidku mi zostały..no tylko najmniejsze rozmiary pooddawałam..ale jak bedzie córa to bratowa powiedziała ze ma mnostwo ślicznych ciuchow (sama ma dwie córeczki). łożeczko mamy, wanienki mamy, na tylko pozostanie mi podokupywać butelki, smoczki i kosmetyki ale to dopiero pewnie w styczniu zacznę...
no fakt, tez dopiero teraz zobaczylam, brawobrodzikowawłasnie spojrzałam na pierwszą stronkę..ależ super!!!
![]()
![]()
![]()
namęczyłaś sie troszeczkę...
. Tylko jakbym mogła podpowiedzieć...to fajnie aby nasze nicki były jakoś wyróżnione...np...na jakiś kolor...wtedy byłoby przejrzyście
. Wiem wiem...czepiam sie ...ale bardzo doceniam ...bo ślicznie to wygląda
![]()
![]()
![]()
byc moze... okaze sie za kilka miesiecy! Trudno jest kogos zmusic do milosci, ale biologia i natura tak to sobie wymyslily ze niektore rzeczy przychodza automatycznie. Trzymam kciuki aby tym razem tak bylo &&&kocham to za dużo powiedziane
Przewijaka też nie zamierzam kupować, będę miała do tego łóżko w sypialni, ale co zamiast wanienki?Wiem juz czego na pewno NIE KUPIE. I to bedzie wanienka i przewijak. Zupelnie bezuzyteczne u mnie staly.
a mi sie taki bardzo podobają i chetnie bym takim jeżdziła . Ja mam po Franku głęboki wózek atlantica błękitnego wiec i dla chcłopca i dla dziewczynki , spacerówkę bede musiała póżniej kupić , ubranek mam full mam praktycznie wszystko i wiecie co zjednej strony szkoda że mam wszystko bo w pierwszej ciąży też nic oprócz wózka nie kupowałam i sie nie nacieszyłam tym wogóle nic nie miałam przygotowane wszystko moja mama przygotowała jak byłam w szpitalu od 33 tyg do 36 tyg cc miałam. A niczym sie nie nacieszyłam bo mój tata to strasznie przesądny jest że nie powinno sie nic wczesniej kupowaćmama_zuzi1980 napisał/a:
retro haha taki z lat 80-tych , jakby go odrestaurowac to bylby calkiem calkiem, ale pewnie Jot bedzie sie wstydzil z takim paradowac haha
byłoby całkiem orginalnie
zgadzam sie a wiecie co mój mąż to bardziej sie cieszy z tej ciąży przytula sie do brzuszka caluje ogólnie jest bardziej czuły a może też przez to że możemy sie kochać , bo w ciąży z Frankiem to non stop sie cos działo to krwawienia ciąża zagrożona i baliśmy sie przyzwyczaić do niego bo mogliśmy go stacićCytat:
kocham to za dużo powiedziane
byc moze... okaze sie za kilka miesiecy! Trudno jest kogos zmusic do milosci, ale biologia i natura tak to sobie wymyslily ze niektore rzeczy przychodza automatycznie. Trzymam kciuki aby tym razem tak bylo &&&
mój K trochę kręci nosem, że do pierworodnego kupiłby nowe,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość