Kurde skarb nie mąż .Podrzuć go nam czasem hehhePospałam sobie trochę, wstaję a tu deserek zrobiony posprzątane. Dziecko słodko śpi... no i jak tu męża nie kochać![]()
To samo miałam pisać .elibell a czym Ci tak mąż za skórę zalazł?
oj tam Ty chyba też nie możesz narzekać na swojego co?Kurde skarb nie mąż .Podrzuć go nam czasem hehhe
ja to tak rzadko ze swoim się kłócę, że już nie pamiętam jak to się robiMy wczoraj też się posprzeczali ale już jest niby ok choć nie rozmawiamy tak jak być powinno.
ja też wysłałam tatusia z synkiem na spacerek i dumny tatuś poszedłja tak w locie, tu zjadam obiad, tu pisze, ledwo skonczylam prasowanie a zaraz musze wlaczac odkurzacz bo za 2 godz mamy gosci, a moj sie wycwanil i polazl w sina dal z Kalinka
No nie jest najgorzej ale wkurza mnie najbardziej temat alkoholu że lubi sobie piwo wypić bardzo często codziennie.oj tam Ty chyba też nie możesz narzekać na swojego co?
No my może troszkę częściej ale ja kłótnie nazywam wtedy gdy jest ostro i nie odzywamy się do siebie .A tak to bywa bardzo rzadko, zazwyczaj są to jakieś sprzeczki że wymieniamy swoje zdania.Ale gadamy nadal z sobą.ja to tak rzadko ze swoim się kłócę
No może i nie daleko bo jakieś 12 km ale mała gdy nie śpi to ona je co godzinkę nawet więc nie opłaca mi się. A to byłby dobry pretekst by małą zobaczyć bo już za nią tęsknię.a szkieletorek daleko ta impreza od waszego domku?
Mój P też chciał iść z małą ale ona spała i nie chciałam jej budzić.Jutro pójdą sobie.wysłałam tatusia z synkiem na spacerek i dumny tatuś poszedł. Ciekawe kiedy wrócą
Haha u nas tak samo, nieraz karmie malego przez sen a M mi zachrapie ze az Olis podskakuje :D I go zawsze szturcham, zeby malego nie obudzilAle ja mam nerwa w nocy, kurde jak ja karmię i patrzę jak śpi, a nie daj Boże jeszcze chrapie to wrrr....No, ale wstaje jak go obudzę
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość