Wreszcie udało mi się przeczytać zaległości z kilku dni!! Nie miałam ostatnio w ogóle czasu na nic. Bartus od kilku dni coiś marudny, ale to na pewno wszystko z mojego mleka, to pzrez ten stres. W ogóle przez stres ostatnio miałam mniej mleka. Bałam się co to bedzie ale po mału wraca do normy. Wszystko przez pobyt mojej siostry w szpitalu. Już jest na szczęście w domu, ale niestety podczas laparoskopii okazało się ze lewego jajnika nie da się uratować i musieli go wyciać... Na szczęście mimo to pozostaje płodna i prawy janik przejmuje rolę tego którego już nie ma. Tak się o nią bałam... A do tego wycięli jej guz który był przyklejony do jajnika i maił włosy, paznokcie i podobno rosły mu paznokcie...okropność! Jak moze się takie coś tworzyć w ciele człowieka!
karolas wszystkiego najlepszego w 5 rocznicę ślubu!!!!!
Życzę Wam dużo miłości, ciepła i czułości, a także wielu lat wspaniałego seksu!!!
mamcia nic sie nie przejmuj wloskami Julki! Jest bardzo oryginalna i w tym jej urok jeszcze wiekszy!
hekkate ja chodze 24h w staniku bez fiszbin, a jak gdzieś wychodzę to mam z fiszbinami ale też z odpinanymi miseczkami, taki już barzdiej efektowny, ajk gdzieś muszę karmić jak nie jestem sama. Nie mogę chodzić bez bo między karmieniami mam skurcze w piersiach i wypływa mi mleczko, nie mówiąc już podczas karmienia tryska mi z tej drugiej piersi. Ciągle muszę mieć wkładki laktacyjne!
ML ja też jem już wszystko i nic mojemu synkowi nie jest. Jem smażone, pieczone, duszone i inne, słodkie i nic! Bardzo się cieszę, bo w lipcu idziemy na wesele a wcześniej nie bylam zadowolona że nic nie bede mogła jeść, a tu się okazuje że nie bedę sie musiała ograniczać!!! Superowo, bo będzie fajoskie jedzenie bo rodzice pani mlodej są właścicielami jednej z najbardzie eksluzywnych restauracji w naszym regionie i menu mają wyśmienite!! Hhihihihi ale sobie dojem!!!!
hekkate co do koloru włosków to ja mam wrażenie jakby Bartusiowi włoski trochę sciemniały ale oczka mają taki nieokreślony kolor. Jest mi trochę przykro bo moga się zmienić w piwne po moim mężu a tez liczyłam że zostanąniebieskie po mnie. Kształt oczu ma po mnie i kolor też powinien mieć po mamie bo cały to taka kopia malutka mojego Łukasza!