Matko Martunia,jaki piekny brzuszektymczasowe mieszkanko Igusi w 6 miesiacu
Moj maz,jak tylko go zobaczyl,powiedzial:Rany jaki on do mnie podobny!I chyba rzeczywiscie jest do niego podobny,wlozylam troche niefortunne zdjecie , ma na nim kartoflany nosek,a na pozostalych ma zadarty nosek mojego meza.Moze to bedzie lepsze:)przystojniak z twojego Kubusia!!!!
a do kogo jest podobny? bo rysy twarzy bardzo wyraźne, więc na pewno sie dopatrzyłaś
dzieki Miszka on maly bo przed jedzeniemMartunia,jaki piekny brzuszek
.Moze to bedzie lepsze:)
mi na tym oststnim usg tez sie wydawalo ze Igusia jest do tatu podobnaMoj maz,jak tylko go zobaczyl,powiedzial:Rany jaki on do mnie podobny
Ja przed czy po jedzeniu,mam wielki brzuch,ale to chyba prawda,ze przy drugiej ciazy ma sie wiekszy brzuch.Przedtem w 32 tygodniu mialam mniejszy brzuch niz mam teraz:(dzieki Miszka on maly bo przed jedzeniem jak zjam pol kilo czeresni to znacznie sie powieksza
To sprobuje jeszcze raz wlozyc:nie wyswiatla mi sie
To sprobuje jeszcze raz wlozyc:
nie chyba tylko na 100% Miszka i ty sie tym brzuchem nie przejmuj przynajmniej maly na wygodnie i tyleto chyba prawda,ze przy drugiej ciazy ma sie wiekszy brzuch.
Teraz nie moge sie doczekac kiedy Wasze malenstwa zobacze!Strasznie jestem ciekawa jak wygladaja....Najpierw pokazywalysmy sobie brzuski,teraz zdjecia z USG,jaszcze chwilka a bedziemy wklejaly foty naszych dzidziusiow!Rany jak bym juz go chciala przytulicmam mam Twojego slodaska ...sliczny -zeczywiscie nosek zadarty
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość