JAkoś tak dziwnie mi przejść na nowy wątek...
Najlepsze życzenia dla Tymka i Boryska!!!!
Przyszły mi dziś spodenki z Gerbera!!! Cieszę się bo chciałam zeby przyszły na roczek. Ale nie wiem teraz czy go w nie ubiorę bo jakieś takie dziwne mi sie wydają. Są troche sztywne, choć moze jak wypiorę i wyprasuje to bedą przyjemniejsze w dotyku. A poza tym niepotrzebnie wstawili w ten sztruks lampas z polarku błekitnego... Przymierzę jeszcze raz jak bedą wyprane.
Dorota super że mąż wrócił, ale szkoda ze musialo mu się cos stac z nogą. Ale dłużej przynajmniej bedziecie razem!!
Agatka juz taka panienka, ślicznie wygląda! A jaki rozmiar bucika nosi GAgatka??
qunick fajnie się bawicie z Zuzią, przypomina mi to zabawy z moja mama jak byłam mala, albo robiłyśmy razem ciasto na pierogi, ja sobie sama robiłam na małym stoliku i przeterminowaną make dostawałam do zabawy, w tamtych czasach mąka dla celiaków była na wage złota, ale niestety czasem sprzedawali już przeterminowaną i nie było wyjścia jak sie tylo nią bawić! Wałkowałam ciasto i robiłam z iej foremkami ciasteczka!!
mamcia bardzo sie ciesze ze A. dostał prace. Najważniejsze ze takich stresów nie bedzie miał, jak dotąd!!
aga fajnie że jednak przejdziesz do tego działu księgowego!! Najważniejsze że bedziesz robić to co chcesz, ale szkoda ze dopiero w sierpniu...
Małgosia spadłam z krzesła jak przeczytałam opis wczorajszej akcji: wieczorna toaleta!!!
Czekam na zdjęcia od fryzjera jak wrócisz!! MAm nadzieje ze poczujesz się lepiej!! No i Wojtaszek też!!
To zdjecie co masz z plaży to już przeceiż w ciaży bylaś a nie widac nic a nic!! W sierpniu to ja już miałam troszkę kuleczke a ty tam nic nie masz!!!