Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 15:06

Przeczytałam :) I słabo pamiętam :(
Glizdunia kochana to czekamy do poniedziałku i mam nadzieję na dobre wieści.
Kamizela fajnie że masz staż zawsze czas szybciej popłynie :)
Ewcik fajne te zdjęcia i jaki uśmieszek Alicji
Glizdunia Maycia z tym zalotnym uśmiechem to rewelacja.
Co do ciąży bo i o tym było to jak się dowiedziałam ( a raczej potwierdziłam swoje wątpliwości) to płakałam jak bóbr bo szkoła, praca, bez ślubu itd, itp a potem jak już się uspokoiło to się tylko cieszyłam :D
A imię Krystek ma po pewnym koszykarzu :) A drogie Antoni po dziadku.

U mnie w pracy spokojnie już, mam nadzieję że tak będzie już długo.
Na święta to planujemy wigilię u nas i zapraszamy moją mamę z rodzeństwem i teściową. Tylko przeraża mnie fakt że święta już za niecały miesiąc.
A teraz trochę zdjęć.
Czekam na mleczko przed snem :)
Obrazek
Na sankach z ciocią
Obrazek
I babcią (mama się cieszyła że po raz pierwszy od 20 lat siedziała na sankach :))
Obrazek
Taki już jestem duży
Obrazek
Mam mały problem :(
Obrazek
Śmiechawka
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Śnieg na balkonie
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 15:10

Pati,bardzo mi sie fotki podobaja a konkretnie Krystek na nich :-D :ico_brawa_01: ma sliczna te bluzeczke z tygryskiem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 15:15

GLIZDUNIA, ta bluzeczka też mi się bardzo podoba :D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 15:26

Patrycja.le, śliczne foty!!!!!!!!!!!!!! a jaka ładna bluza z tygryskiem - uwielbiam tygryski

ewcik fotki super - już je widze

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 15:52

Doris,juz z A. lepiej sie uklada??

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 15:56

Wczoraj zamówiłam te kalendarze dla rodziców i dziś koleś wysłał mi już projekt do akceptacji :ico_brawa_01: wyszło naprawdę świetnie, jestem bardzo zadowolona, ciekawe jakie będą "na żywo" :ico_noniewiem: No ale zapłaciłam 129 zł :ico_olaboga: Ale prezent będzie fajowy :ico_haha_01:

Zajrzę wieczorem i poczytam.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 16:13

GLIZDUNIA, no lepiej, aczkolwiek żyjąc na odleglość nie można w 100% tego sprawdzić. W sobote wszystko sobie wyjaśniliśmy i ułożyliśmy wspólny "plan" na życie, no bynajmniej na te kilka najbliższych miesięcy.

Już widzę, że się stara, tylko jak długo.

W każdym bądź razie ja już nie chce mieszkać z rodzicami - to mnie ogranicza, mimo, że mam fantastycznych rodziców. Muszę wytrzymać ten miesiąc jeszcze...

kamizela, no to szybko projekt zrobił :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 16:13

Kamila,a to za ile sztuk zaplacilas te 129zl? :ico_noniewiem: no ale faktycznie szybko sie koles uwija :-D

[ Dodano: 2008-11-25, 15:19 ]
Doris,no tak bo czas szybko lecial i juz tylko grudzien a pozniej w styczniu juz do Wawy sie przenosisz nie? :-) i powiedz mi jak ta firma co jej zaplaciliscie sie wywiazala z poszukiwan mieszkania? :ico_noniewiem: ja jakos nie ufam komus kto bierze najpierw kase a potem ma swiadczyc uslugi,u nas jest odwrotnie i jakos mi to bardziej pasi bo Ty im mozesz tak placic dlugo bo im to na reke zeby od razu nie znalezc :ico_noniewiem: ale powiedz i ze sie myle i ze cos Wam znalezli :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 16:22

juz widze Alicje no świetna jest po prostu z tym slodkim usmiechem..bomba..i te sliczne włosy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-)
a Krystek..jak dawno go nie widzialam..buźka.. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 16:27

Ja kwas foliowy łykałam już 3 miesiące przed zajściem w ciąże i przez pierwsze 3 miesiące ciąży.

Sikorko ślę dla ciebie życzenia imieninowe :ico_prezent:

Z tym stażem to syrektorka sama zaproponowała, że mogę pracować tylko na jedną zmianę więc chyba jej zależało na pracowniku. Będę zaprowadzała i odprowadzała dzieci ze szkoły, odrabiała lekcje, organizowała czas wolny, w sumie to samo robiłam na praktykach studenckich więc mam wprawę.

lady to jest staż tylko na 3 miesiące więc papierek powinni mi wypisać tak czy siak. Nie ma mowy żebym pracowała pół roku :ico_nienie:

A w ogóle to muszę robić te badania Sanepidu hehe i mam dziś i jutro wsadzać sobie szpatułkę do ... odbytu :ico_olaboga: :ico_oczko: a w czwartek pobrać próbkę kału :ico_olaboga: i zanieść im, a po tygodniu wyniki, to badanie w kierunku Salmonelli. Potem lekarz medycyny pracy i mogę zaczynać :ico_sorki:

Daria fotki świtne, Maya fajowo pozuje :ico_brawa_01: I sweterek cudo :ico_szoking: :ico_brawa_01:

A Ala jakie ma cudne złociste włoski :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Wiktor też je bez śliniaka, nawet jakiejś pieluchy nie da sobie położyć na kolanach.

Patrycja ale Krystek duży wydaje się na fotkach, chyba wysoki jest, co ?

Kalendarze za dwie sztuki z wysyłką 129 zł.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”