Daria niestety nam jeszcze nie znaleźli mieszkania... boję się, że zrobią nas w bambuko, ale to biuro z polecenia było więc jakiś tam kredyt zaufania dostali. Jak nam nic nie znajdą to w grudniu 12-14 pojadę do warszawy i będę szukać tam na miejscu, ale wcześniej poumawiam się na oglądanie. Rodzice zostaną z Kingą wtedy w Gdańsku.
kamizela, ja bym zjadła spagetti...mniam mniam
u mnie jutro nie ma byc prądu od 8 do 16

bo będą coś tam naprawiali. jak mi tata to powiedział to się wzięłam za prasowanie, bo chciałam zrobić to jutro.
No i przez ten brak prądu z Wami nie będę
ale rano jadę na zakupy - kupić Kindze sanki

polecenie od Mikołaja złożonego z moich rodziców i mojej siostry ze szwagrem - przedwczesny prezent na Mikołajki
100% wartości pierwszego czynszu niestety.
jak szukam mieszkań do wynajęcia i reklamuje je biuro, to oni też chcą kasę za to, ale kurka wodna 100% czy nawet 50% (część biur chce tylko połowę jednomiesięcznego czynszu) to jest kupa kasy - zwłaszcza, że wynajem w Warszawie stoi na poziomie 2000zł i jeszcze wynajmujący chcą kaucje... masakra
[ Dodano: 2008-11-25, 16:37 ]
GLIZDUNIA, badanie kału robi się raz w życiu - chyba, że pracuje się z żywnością, wtedy częściej. i tez miałam badanie, że 3 dni pod rząd próbki kału trzeba było zanosić.
a co roku trzeba powtarzać inne badania typu mocz, krew i chyba raz na 2 lata trzeba robić rtg klatki piersiowej.
[ Dodano: 2008-11-25, 17:58 ]
a tu pustki???
ja właśnie po kolacji jestem :) zrobiłam grzanki z mieloną i serem