Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 lis 2007, 13:07

czesc dziewczynki
Cos dziwnego zaobserwowalam u Marcelka, gdy go smarowalam oliwka wyczulam na jego piersiach dziwne zgrubienia wiekosci np czarnej porzeczki zaczelam sie strasznie niepokoic choc wyczytalam w necie ze to normalny objaw i czasami nawet moze wyciekac mleko mimo wszystko zamierzam isc z tym do gp ale najpierw chcialabym sie was poradzic zanim sie do nich wybiore bo moze cos wiecie na ten temat.
Aha i moze macie jakies sposoby tzn czym przemywac buzie takiemu malemu jak sie pojawil tradzik niemowlacy

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 14:04

beatko o zgrubieniach na piersi nic mi nie wiadomo wiec nie pomoge
tradzik leos przechodzil, dostalam tutaj od gp taki krem do mycia i smarowania calego cialka lacznie z buzia
przemywalam rumiankiem buzie
ale wlasciwie niewiele to pomagalo
dopiero ja zastosowalam sudocrem to szybko zadzialalo... ale nie wiem moze po prostu juz minal ten czas i tradzik sam przeszedl.. hmm w kazdym mbadz razie sudocrem wyszusz i pomaga
tylko uwazaj bardzo na okolice oczu, ja leosiowi posmarowalam za bliski i byl placz straszny, dopiero sol fizj pomogla

jasnie pani ciesze sie ze humorek wrocil

julie
powodzenie w realizacji planow,, pamietaj tylko ze czasem pieniadze to nie wszystko hihi :ico_nienie: ale wszystko bez pieniedzy to ch... hihi pozwolilam sobie dodac druga czesc, jak mawia moj kumpel hehehehe

my jeszcze lezakujemy... leos wlasnie ucina drzemke.. a ja dzialam na nasza-klasa
wciaga na maxa i coraz to nowe twarze sie pojawiaja hehe

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lis 2007, 14:08

Beatko jesli chodzi o zgrubienia na piersikach to normalne u niemowlaka, bo jak ja rodziłam to mi polozna powiedziała ze takie cos moze sie zdarzyc i nie mam sie martwic, niektore niemowlaki tak mają , to jest gospodarka hormonalna i moze takie zgrubienie miec do 3, 4 miesięcy, czasem niektórym dzieciom nawet sutki rosną, ale to przechodzi jak sie wszystko unormuje :ico_oczko: ale jesli Cie to niepokoi to idź do GP

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 14:22

Hej dziewczyny
Beatka ja ci nie pomoge w zadnej sprawie.

Julie a nie boisz sie tam jechac? Przeciez sama ostatnio pisalas ze S ojciec mowil ze tam niebezpiecznie. Koniecznie powiedz jak podejmiesz jakąś decyzje.

To straszne co piszecie o tej depresji ze tak mnostwo osob lapie. Zycze wszystkim duzo pogodnych dni i zeby ponure mysli daleeeeeeko odlecialy.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

07 lis 2007, 15:45

Aha i moze macie jakies sposoby tzn czym przemywac buzie takiemu malemu jak sie pojawil tradzik niemowlacy
Beatko, ja ci polecam mleko z piersi, oile karmisz piersią...jest rewelacyjne....mi nawet pomogło na swedzenie i łzawienie oczu (to było uczuleniowe, a nie mogłam brać żadnych proszków).

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2007, 17:25

Julie a nie boisz sie tam jechac? Przeciez sama ostatnio pisalas ze S ojciec mowil ze tam niebezpiecznie. Koniecznie powiedz jak podejmiesz jakąś decyzje.
a no wlasnie ?

Beatko ja tez slyszalam ,ze tak moze byc z tymi sutkami,ale od ,,tesciowej,, :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2007, 18:17

hej
leon ucina drzemke na swiezym powietrzu,
czekamy na adasia i ryszamy na basen sesja 2 hihi

musialam go trohe pomeczyc i przesunac mu drzemke na poznoej.. bo inaczej w basenie byloby marudzenie jak ostatnio
co prawda pod koniec ale wiecie.. jak sie zanidba pierwsze oznaki zmeczenia to on wynagradza nam to swym zniecierpliwieniem i glosnym aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[ Dodano: 2007-11-07, 17:18 ]
ktoras z was jest zalogowana na www.nasza-klasa.pl ??
super portal, co chwila przeybywaja nowi znajomi hihi
wciagam sie na maxa hihi

[ Dodano: 2007-11-08, 01:03 ]
juz mialam sie polozyc bo tt nie dzialalo.. a tu niespodzianka hiih
ogladnelismy z A dwa odcinki prison break (skazany na smierc) ale oni motaja.. normalnie tez serial nigdy sie nie zakonczy hihi ale jeszcze troche nas intersuje hihi
dzisiejsze basenowanie nie bylo tak widowiskowe jak pierwsze hihi ale leos byl dzielny
chyba za sprawa chlodniejszej wody niz ostatnio wszystkie maluchy marudzily, plakaly
przez pierwsza polowe leos byl zadowolony i rozgladal sie tymi swoim wielkimi ciekawskimi oczetami dookola hihi
nurkowanie zaliczyl bez placzu ale mina byla kwasna hihi
potem zaczelo sie marudzenie
po porbach uspokojania go instruktorka wydala opinie ze albo zmarzl, albo zglodnial w wodzie... itd
okazalo sie jednak ze byl zmeczony... na nic sie zdala moja zmiana drzemki
leos zna swoja pore i juz. a mowia ze takie maluchy jeszcze nie orientuja sie na zegarku.. a ich zegareczek dziala bez zarzutu hihi
no wiec wyszlismy troche szybciej z wody hihi
inny maluch plakal tak strasznie ze leos momentalnie sie uciszal i patrzyl na niego z zainteresowaniem hehe
w samochodzie padl od razu hihi
nasz kochany gugus hihi

wiecie od wzorajszej nocy leos zaczyna sie budzic i marudzic przez sen.. tak zaraz po zansieciu z kilka razy...
dzis podalam mu herbatke rumiankowa.. i zaraz zasnal..
nie wiem czy to jest zwiazane z wczorajsza szczepionka czy z brakiem kupki.. dodam ze dzis 7 dni bez.. :ico_olaboga:
no ale nie wydaje sie zeby to chodzilo o brzuszek, bo nie prezy sie, w ogole jakby ta kupka mogla dla niego nie istniec
czytalam na necie ze taka dluga przerwa moze sie zdarzyc, i dopoki leos nie placze z tego powodu to trzeba czekac i juz... do tego codziennie puszcza smierdzace baki i to tez normalne hihi
pije sok jakblkowy, jem kiwi, jablka, dzis zrobilam kasze ze sliwkami i co?
chodze do toalety po kilka razy, a leos wydaje tylko smierdzace pierdki
no ale nic.. czekamy na kupala
az sie boje jakich bedzie rozmiarow..
niech sie pojawi wieczorem jak adas wroci.. bo ja sie boje hehe

[ Dodano: 2007-11-08, 01:06 ]
pustki tutaj na maxa :ico_olaboga: :ico_olaboga: wszystko przez te kolejne problemy
ja probowalam kilka razy i jakims cudem sie udalo..
posta skopiowalam i wam tez radze.. bo stracilabym wszystko co wczesniej naklikalam
no a teraz nic tu po mnie

miejmy nadzieje ze jutro tt nie bedzie sprawialo klopotow bo wrrrr :ico_zly:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 lis 2007, 12:00

witam kobietki :-)
Zapraszam na :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:
Ja dzis mam nawet fajny dzien bo sie wyspalam , znajomi zaprowadzili Ale do szkoly tak wiec nie musialam isc z Natim na ten deszcz :ico_haha_02: A ja dzis jeszcze musze isc do przychodni zaniesc Natiego siku :ico_haha_02: bo chca kontrolowac :ico_brawa_01: I jeszcze po ALusi okularki ale to po szkole (nie wiem czy wam mowilam ale wlasnie corcia w zeszlym tygodniu zdjela okulary, polozyla na podlodze o zdeptala, a pan w optyku powiedzial ze nie ma co robic i ma nowe wybrane)
madziorka hihi, fajnie macie z tym basenem :ico_haha_02: ja chyba bede musiala sie wybrac tylko ze z Alusia poniewaz chce jej miesnie wzmocnic
Julie zastanow sie nad decyzja o wyjezdzie bo ty jednak jestes "biała"
Beatka78, nie pomoge ci z tymi guzkami poniewaz nie wiedzialam ze cos takiego jest u niemowlat :ico_wstydzioch: ale idz do GP to cie uspokoi

ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 08 lis 2007, 12:10 przez Emilka_M, łącznie zmieniany 2 razy.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2007, 12:07

ja dopiero wstalam i musze isc na poczte paczke odebrac z ebaya,bo listonosz przyszedl jak nas nie bylo i nie zmiescila sie do skrzynki :ico_zly: a potem umowilam sie z kolezankami na miasto ....a Oliverek jeszcze spi ,spioch jeden hi hi ale zaraz zobaczy,ze mnie nie ma w lozku i pewnie ,,wstanie,, na dobre :-D

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 lis 2007, 12:42

Czesc
Juz sie uspokoilam, byla u mnie polozna (bo wciaz przychodzi do mnie ogladac te moje szwy i bedzie tak przychodzic jeszcze przez 3 tyg) i powiedziala ze ten objaw z tymi piersimi u malego to jak najbardziej normalne i nie ma powodow do zmartwien, uffffff

madziorka nie zasiedz sie na tej naszej-klasie bo my tu cie potrzebujemy a jak sie tam wciagniesz to dla nas nie bedziesz miec czasu :ico_placzek:

A my zaraz wybieramy sie do parku i na zakupki ale male spozywcze tylko czekam jak Marcelek sie obudzi bo spi juz 4h.

Wróć do „Pozostałe”