Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 cze 2008, 15:36

witajcie kochane ciężarówki!!!

nie bylo mnie troszke na tt ale mam urwanie głowy
mialam do napisania prace podyplomową.....udało się i skonczylam studia...od października zaczynam kolejne.....przeraza mnie to bo jak ja sobie dam rade?? Mati i Julcia i studia w weekendy :ico_olaboga: :ico_olaboga:

czuje sie za to fantastycznie..nic mie nie dolega..tylko troszkę cieżko się robi i nogi bolą

dziewczyny ja urodzilam Matusia 12 dni po terminie i robilam wszystko zeby ten poród jakoś przyspieszyc...bzykalismy sie z męzem..chodzilam po schodach.....spacerowalam..skakałam.....smiac mi sie teraz chce jak pomysle co ja robilam..a i tak to nic nie dawalo.........
ale ponoc trzeba masowac brodawki..to najlepiej dziala :ico_szoking:

milego dnia wam zycze i mam nadzieje ze bede zagladac częsciej
pa

[ Dodano: 2008-06-20, 15:37 ]
sarenka, gratuluję ci syneczka!!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 16:58

sarenka, Baw sie dobrze na wakcjach niech rodzice rozpieszczaja cie i Oscarka jak tylko potrafia to wspaniale uczucie tak leniuchowac:509:
iza, Gratulacje z powodu skończenia studiów i napisania pracy podyplomowej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale ponoc trzeba masowac brodawki..to najlepiej dziala
też tak słyszałam no ale mamy jeszcze duzo czasu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 18:03

rzadko do was zaglądam bo nie mam teraz na stałe komputera......
my tutaj caly ca o Tobie pamietamy :ico_brawa_01:
nie bylo mnie troszke na tt ale mam urwanie głowy
no witaj juz sie martwilam ze nie zagladasz :ico_sorki:
ale ponoc trzeba masowac brodawki..to najlepiej dziala
a od kiedy te masaze zaczac????
iza, Gratulacje z powodu skończenia studiów i napisania pracy podyplomowej
no i oczywiscie ja tez chcialam zlozyc gratulacje :ico_prezent:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

20 cze 2008, 19:14

mialam do napisania prace podyplomową.....udało się i skonczylam studia...od października zaczynam kolejne
to trzymamy za ciebie kciuki na pewno dasz rade :ico_haha_01:
sarenka ja tez niedlugo ide na to badanie i juz nie moge sie doczekac na malenstwo i moze wkonucu sie dowiem czy chłopak czy dziewczynka :-)
Wiola wal na L4 i dolacz do nas
haha a wy mnie kusicie dziewczynki :ico_nienie: ale ide we wtorek do lekarza zobaczymy jakie beda wyniki, mam nadzieje ze dobre, ale itak powiem mu zeby mnie dal na chorobowe i wtedy juz nie bede miała zaległosci na TT :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 cze 2008, 14:13

ale mi się nie chce nic pisać.... :ico_wstydzioch:
P miał nareszcie dwa dni wolnego-po dwóch tygodniach pracy po 11-12 h, więc nareszcie spędziliśmy trochę czasu razem :ico_brawa_01: byliśmy nawet w mothercare, bo zaczęły się wyprzedaże i mamy już upatrzone łóżeczko!!! prawdopodobnie kupie je w ciągu max dwóch tygodni :-D
Brzuch chyba nareszcie ruszył, bo mniej czuję ruchy mojego Synka, tzn już nie są nieprzyjemne i bolesne, jak to wcześniej bywało biedak pewnie mial ciasno....
:ico_olaboga:
włoski ufarbowane, wygladam jak sex-bomba (z naciskiem na bomba :-D :-D :-D ). Mój brzuch jak na razie przeszkadza mi tylko w jednym...nie mogę sobie na nim polożyć laptopa :ico_oczko: paznokcie maluje normalnie, golę sie bez problemów. Mam tylko czasem problem ze wstawaniem z sofy-za miękka i za 'głęboka"-Mężulec się śmieje że musi mnie zawsze z niej wykulać :ico_oczko:
Buziaczki Kochane...ale ja mam dzis duzo roboty....masę sprzątania, bo jak zwykle kiedy Mężulec ma wolne, robi totalną rozpierduchę.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mikkado1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

21 cze 2008, 18:14

ja też mam smęciarski dzien, pogoda pod psem trochę pada jest szaro i ponuro, sprzątanie mam już z glowy a poza tym nic mi się nie chce, najgorsze jest to ze złapałam z Julką jakiegoś wirusa i na zmianę kaszlemy jak gruźlicy i nigdzie przez o nie możemy się wybrać :ico_placzek:
iza gratuluję ukończenia studiow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2008, 20:38

Witam wieczorowa pora ja tez dzisiaj jakas leniwa i nawet w pracy nic dzis nie robilam :ico_szoking: szefowa jak zobaczy na kamerce to nie bedzie zadowolona :ico_nienie: ale nic tam paskudna pogoda dzisiaj pada i wogle nawet polska telewizja mi nie dziala :ico_placzek: wiec masakar a tak chcialam wyciagnac nozki i ogladnac jakis fajny film :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 cze 2008, 22:00

dzieki dziewczyny za gratulacje :ico_haha_01:

wiola85, no to trzymamy kciuki za usg.....ciekawe kto tam siedzi w brzuszku...i jesli mozesz to idzi na zwolnienie.....trzeba korzystac
i odpoczywac kiedy ylko mozna bo jak sie dzidzia urodzi to juz nie bedzie czasu

mmarta81, no nie za wczesnie z ty masowaniem..dopiero wtedy jak juz dzidzia bedzie donoszona..czyli tak w 38tc......kurde..jak bym wiedziala ze te masowanie cos da to bym sie masowala 24 ha

zirca, no to czekamy na zdjęcia ..i brzuszka i nowej fryzurki!!!!! super ze juz zaczynacie gromadzic rzeczy dla dzidzi...to taka frajda

mikkado1, zdrówwka wam zyczymy..tobie i Julci!!!! moja córcia tez bedzie Julcia..
:ico_haha_01:

adia26, to ty dzis w pracy?? oj bidulko..trzymaj sie!!!!!

ja czekam jak Mati zasnie i sama ide polozec....nogi mnie bolą :ico_olaboga: juz nie wiem co robic..chodzic normalnie nie moge tak mnie rwą

czeka mnie przeprowadzka za 3 tyg :ico_olaboga: ..nie moge sie doczekac ale troszke mnie to przeraza

trzymajcie sie i milutkiej niedzieli

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2008, 17:52

czesc dziewczynki :-) jak wam mija dzionek? Ja po pracy poszlam z Piotrem na spacerek zjadlam super nalesnika :-D i dorwalam torebke na wyprzedaży :ico_brawa_01: wiec humorek mi dopisuje nie to co wczoraj :ico_noniewiem: .
Pozdrowionka :ico_ciezarowka: :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 18:32

:-D witam...ale mi sie ta niedzila ciagnie..... :ico_olaboga:
Tez dzisiaj troszke po sklepach polatalam a tak poza tym to nuda :ico_noniewiem:
Wieje u nas trasznie i chyba od tego wiatru mnie tak glowa rozbolata ze szok :ico_noniewiem:
Nie obeszlo sie bez paracetamolu :ico_noniewiem:
no i po poudniu wskaczylam na chwile do wyrka przespalam sie godzinke i obudzilam sie przerazona bo mi cos w glowie utklo z tym karmieniam :ico_szoking: jak to bedzie i wogole ze nie poradze sobie...bla bla bla ...wiecie przedporodowe stresy :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”