my dokładnie to samo przechodzimyu nas ciepło już kilka dni, więc wykorzystuję pogodę na oduczanie Filipka od pampersów.
Smyk już wie że trzeba na nocniczek siąść, ale jak jesteśmy w gościach to bardzo nie chce siadać na wc, nie wiem co robić w takich momentach. Nie chcę co wyjazd pieluchy zakładać, bo w końcu sam nie będzie wiedział czy może siku robić czy nie
- ja też mam żylaki tylko, że od dziecka .... raz znimi u lekarza byłam i miałam mieć usoiwane, ale panicznie się bałam no i jeszcze 3 miesiące o kulach ... a to przed maturą było ...o co do żylaków bylam w zeszlym tygodniu u chirurga i bardzo sie zmartwil nimi a najbardzije jednym na prawej nodze![]()
jest bardzo widoczny do tego mnie boli dosc czesto ostatnio
i polecil brac zastrzykizeby niezrobil sie zakrzep
ktore mialabym brac do konca ciażyale jesli mja to mnie pomoc a nie zagrozic to chyba trzeba bedzie
teraz tylko musze isc do gina mam wizyte na 17 lipca i skonsultowac to znim jesli niebedzie mila przeciwskazan to bede brała tez zastrzyki
ale jak trzeba to trzeba
- nocniczek opanowanyPaulinaS, powodzenia w nauce z korzystania nocniczka![]()
zmieniłam pod koniec czerwca, ale poszłam do niej poodbierać jeszcze wyniki, bo na odtstniej wizycie miałam robiana cytologie i czystość, poza tym wzięłam trochę skierowań. Zawsze trochę to zaoszczędzonej kasy. A przy okazji chciałam posłuchac sobie malca.kilolek, wspolczuje ci tej lekarki moze warto zmieniac na inna lepsza ktora zajmie sie toba tak jak nalezy![]()
napewno najadłas sie troche strachu wspolczuje ci
mi wszystko puchnie, jestem 2 razy taka ja byłam, a przytyłam tylko 1,5 kg.Mi na szczescie nogi nie puchna. obraczke tez jeszcze nosze, ale waga juz 9 kg w gore i zastanawiam sie jak to szybko leci, a wchodze w spodnie 36-38...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość