Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 14:56

jestem... troche w biegu polykam sniadanie, leos pospal do 12 hihi a ja wraz z nim oczywiscie.. wiec mozna powiedziec ze zaspalismy... o 13 mialam plan wyjsc z domu wiec troche sie przesunie
zmykamy do tk maxu
i jeszzce odwiedzic kolezanki z maluszkami
zmykam papa

beatko nie martw sie dla was zawsze znajde czas

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2007, 15:24

hej dziewczyny poczytalam was troche i juz musze leciec :ico_placzek: bo kuba spi a ja musze obiad zrobic i spakowac sie w sobote do pl lecimy wiec roboty mam przed wyjazdem jak juz wroce to bede miala wiecej czasu na tt czekajcie tu na mnie nigdzie nie uciekajcie :ico_oczko: hi hi madziorka hihi, ja mam konto na naszej klasie :-D dziewczyny co do depresji to kazdego dopada nie mozecie siedziec i plakac tylko ruszyc sie zrobic cos na co macie ochote moze to byc mala rzecz wazne zeby was to ucieszylo nie wiem kuocie cos przemebujcie mieszkanie robcie to na co macie ochte :-D ja tak sie z depresji wyleczylam a powiem wam ze jak bedziecie siedzialy nic nie robily to bedzie gorzej ja tez tak mialam nie sprzatalam tylko tak po kontach migalam sie od obowiazkow spalam do 12 i jeszcze bardziej mnie to dobijalo wzielam sie do roboty i mi lepiej jestescie swietnymi kobietkami i dacie sobie rade jestem z wami :ico_buziaczki_big:
ja zmykam bo zaraz kuba wstanie a ja nic nie zrobie i mnie dopadnie deprecha :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 lis 2007, 15:53

hej dziewczyny!!!
widze ze wątek nam obumiera śmiercia naturalną :ico_olaboga:
ja dzis za mieszkanie byłam zapłacic ale wichura u nas ze szok :ico_szoking: no wiec musiałam Franiowi narzute przeciwdeszczową narzucic a co by mu nie wiało tak :ico_oczko: a teraz juz jestem po :ico_pranko: :ico_prasowanko: ide sobie kawe zrobic bo jeszcze nie piłam :ico_oczko: bede wieczorkiem :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 16:42

hej dziewczyny
widze ze wątek nam obumiera śmiercia naturalną
bo to przez awarie tt ciagle cos sie dzieje

madziorka pomasuj brzuszek Leosiowi i nozki mu podciagnij do brzuszka powinno pomoc. A jeszcze z łagodniejszych sposobow mozesz mu dac czopek viburcol. Nie martw sie on nie przyzwyczai Leosia do niczego po prostu delikatnie pobudzi jego jelitka. Nam lekarka tak poradzila.

Beatka super ze z guzkami wszystko w porządku.

[ Dodano: 2007-11-08 ]
madziorka a na naszej klasie juz dawno jestem zalogowana :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2007, 16:55

no rzeczywiscie troche obumiera, ale nie ma sie co dziwic jak sie od wczoraj dopiero teraz moglam zalogowac
madziorka my tez dzis z kupa walczylismy, bo ma straszne zatwardzenie. rozebralam Luske do rosolu, polozylam na przewijaczku i z oliwka masowalam brzuszek zgodnie z ruchem wskazówek zegara i po 15 min meggggaaaaa kupsztal sie pojawil :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D
SANDRUSIA)), milego pobytu w PL, szkoda, ze tylko tydzien, bo bys nas odwoedzila :ico_oczko:
Emilka_M, ja tez sie wyspalam, bo jak tt wczoraj nie chodzilo to sie 0 22 polozylam i do 9 z Luska pokimalysmy :-D :ico_oczko:

Pogoda jest po prostu obrzydliwa, nudy straszne, nie ma co robic, a tak to bysmy na jakies spacerki posmigali, ale jak tak zimno to sie boje za dlugo z L na DWORZE :ico_oczko: przebywac i co gorsze ma sie tak dluzszy czas uttrzymac :ico_olaboga: Co robic z marudnym 5 miesiaczniakiem w domu???

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

08 lis 2007, 17:10

witam
ja dzis caly dzin sprzatam i szykuje domek powoli do urodzinek:) jutro na zakupy i sobota niedziela goscie :ico_brawa_01:
dziecko mi dzielnie pomaga jakby wiedziel ze to dla niego :ico_haha_01: normalnie nie jest taki pomocny hiihihihi
wiecie co chyba sioe jednak zdecydujemy na wyjazd- emilko to ze ja jestem biala to akurat atut bo tam bialych uwazaja za inteligentniejszych hihihihihi i ogolnie lepiej traktuja a jesli chodzi o bezpieczenstwo to sammy bylby zatrudniony jako obywatel brytyjski dostajemy na dzien dobry wszystko lacznie z ochrona zreszta jechalibysmy w takie miejsce gdzie praktycznie nigeryjczykow to nie ma :ico_haha_01:
z tego co sie juz orientowalam jest tam nawet kilka polek i angielek i nienarzekaja.. coprawda zycie wyglada troszke inaczej niz tu ale coz w koncu zyje sie raz :ico_haha_01: a to niepowtarzalna okazja pozyc w innej kulturze a do tego niezle zarobic... zreszta moj s. ma taki zawod ze wiedzielismy ze bedziemy musieli podrozowac albo on sam jesli kontrakty beda krotsze ale to ja juz wole tak... i tak sie ciesze ze to nie arabia saudyjska :ico_haha_01:

alem sie rozpisala..
jutrop jeszcze maly ma szczepionke kurcze mam nadfzieje ze bedzie ok... bo tu zakupy imprezy hihihihih :ico_haha_01:

oczywiscie zdjecia beda

a jak sie tak nasprzatalam dzis to i mi dolek przeszedl za to plecy mnie bola :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 lis 2007, 17:14

bo to przez awarie tt ciagle cos sie dzieje
kurcze ja nie miałam ani wczoraj problemu, a ni dzis :ico_olaboga: , a nie wiem, moze wchodziłam o tych porach co TT działąło :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-08, 16:16 ]
Co robic z marudnym 5 miesiaczniakiem w domu???
moze by tak Łucja ziemniaki na obiad obrała ???? :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2007, 17:45

moze by tak Łucja ziemniaki na obiad obrała ????
Lucja mowi :potatoes - no!!!! :-D

Julie super, ze imprezka bedzie :ico_brawa_01: a duzo ludzi??? Ja kiedys mialam chlopaka z Nigerii to jakbyscie go spotkali to go pozdrowcie odemnie :ico_oczko:

julie_377

08 lis 2007, 18:41

Julie super, ze imprezka bedzie :ico_brawa_01: a duzo ludzi??? Ja kiedys mialam chlopaka z Nigerii to jakbyscie go spotkali to go pozdrowcie odemnie :ico_oczko:[/quote]

spoko!
:ico_oczko:

to daj lusce odkurzacz niech odkurza moj nathan dzis wyrywal mi i odkurzacz i scierki hihiih bardzo mam pomocne dziecko tylko ze sprzatanie zajmuje mi wtedy nie 2 a 5 godzin :ico_noniewiem:
naszczescie sie zmeczyl i usnal zjem obiad w spokoju :ico_haha_01:
dotego idziemy do kosciola na jakies przed chrzcijne spotkanie dzis na 19 wiec dobrzez ze usnal moze bedzie jako taki na tym spotkaniu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-08, 17:43 ]
o boshhhhhhhhe mialo byc zacytowane od jasnie pani no nic wiadomo o co chodzi :ico_oczko:

a ludzi bedzie sporo w sobote mamuski z mojej grupy z dzieciaczkami i mezami a w niedziele rodzina-
babcia i mama s. jego siostra z mezem i julcia asia- moja opiekunka z rodzina dwie pary znajomych i chrzestna natusia z chlopakiem ufffffff impreza ogolnie nie bedzie jakas specjalna wiele nie szykuje ale tort oczywiscie juz dzi napompowalam chyba 100 balonow jutro dokupie drugie 100 i s. napompuje :-D

[ Dodano: 2007-11-08, 17:44 ]
aa no i ja niestety lub staty :ico_haha_01: tort kupuje hihihih
pamietam delfiny dzielo ale ja mniej kreatywna w tym kierunku jestem a napewno mniej mam na to czasu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 20:27

halo.my dalej chore,Zuza kolejny antybiotyk.W poniedziałek mam laryngologa i dentystę dla Zuzi ale dentystę odwołam bo nie zdązę do laryngologa.No i dowód odbieramy,oby był :ico_sorki: Ale jak nam wyskoczy szpital z Zuzi migdałami to pojechane mamy,a raczej polatane...no może do końca miesiąca się uwinę bo tak to planowałam już w sobotę następną lecieć gdyby był dowód :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”