Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 20:42

hej hej Dziewczynki :-)

ja już jestem po zakupkach i obiadku... przeszło mi po urpsepcie i rumianku, więc obstawiam przeziębiony pęcherz, bo skurcze z tego, co pamiętam nie są takie krótkie i bolesne... jak mi nie przejdzie to w poniedziałek z samego rana pójdę do przychodni...

niestety butów Młodemu nie kupiliśmy i jutro po Krzyśka pracy jedziemy do centrum handlowego...

ja magnez też biorę 2 razy dziennie po jednej tabletce, bo unikam skurczy łydek i latającej powieki...

u nas tez już ciemno :ico_olaboga: a letem potrafiło ściemniać się dopiero koło 23, a teraz 18ta i juz ciemno... noo, ale oby do wiosny

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2008, 20:48

a teraz 18ta i juz ciemno... noo, ale oby do wiosny
u nas po zmianie czasu też po 17 robi się ciemno.
przeszło mi po urpsepcie i rumianku, więc obstawiam przeziębiony pęcherz,
na zwykle zapalenie pęcherza powinno pomóc, oby to nic innego.

Ja chyba też w końcu kupię sobie magnez, do tej pory nie brałam.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 20:49

gaga22, kup sobie slow mag b6

ananke, to pewnie pecherz moze malenstwo ci lezy na nim...

ja co 5 min chodze do kibla a bolą mnie biodra i kosci miednicy ze chodzic nie moge

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 20:52

na zwykle zapalenie pęcherza powinno pomóc, oby to nic innego.
też mam taką nadzieję, że przejdzie, będę brała ten urpsept 3 razy dziennie i piła rumianek i vit.C rozpuszczalną....

noo i masz gaga rację - już powoli czas na różne dolegliwości... szczęściary te, które nie mają.... ja to co chwilkę mam "coś" i aż mnie to juz drażni... jeszcze mi szok po wczorajszym telefonie położnej nie minął, a dziś to... heh...

ja zaraz zmykam Laseczki i może jeszcze wieczorkiem zajrzę do Was :-) noo i na pewno będę jutro od świtu przy kompie...

miłego wieczorka :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 20:56

no ja takze ide sie myc posiedze jeszcze zmezem moze przed tv bobedzieogladac cos na tvn.... i spac sie klade.... moja mala sie delikatnie zaczela odzywac wow:)

zlozylismy lezaczek z hustawką boze jakie to trudne bylo;/ ehh te chinczycy po polsku instrulkcji nie napisza lae fajne to jest ale duzo miejsca zajmuje ..ale co tam niech juz stoi ....w grudniu i tak wszytsjo wyciagam:)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 21:00

moja mala sie delikatnie zaczela odzywac wow:)
noo to dobrze, ona po prostu spokojniutka jest... a teraz juz coraz częściej będą się nasze dzieciaczki wyginały i wypinały, bo juz miejsca na kopniaki nie ma za bardzo...

milutka204, fajnie masz z tą wyprawką.. ja też już się nie mogę doczekać, aż wszystko będę miała i przestanę myślec o wszystkim w kategoriach paniki... :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 21:50

ja pooglądałam tv, zamówiłam dywan na allegro, zaraz pójdę się wykąpać

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2008, 21:57

ja pooglądałam tv, zamówiłam dywan na allegro, zaraz pójdę się wykąpać
ja wczoraj zamówiłam firankę, jest o połowę tańsza niż w sklepie.

Chyba się dziś wcześniej położę, może uda mi się zasnąć po tym bieganiu po cmentarzach.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 23:41

noo, to ja tak na minutkę powiedzieć : "dobranoc Paniom" :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2008, 02:07

milutka204, to moze uszyj sobie jednak ten pas co Wam go opisalam (ze zdjec jak odrysujesz, to spokojnie recznie tez go uszyjesz), on na serio od razu pomaga. Wozek ma sliczny kolor :ico_brawa_01:
ananke, no z tym pecherzem to rzeczywiscie uwazaj.
donatka26, sliczny brzusio :ico_brawa_01: i jaki juz duzy :ico_haha_01:

Moj wczoraj wrocil z treningu z obolala szyja, wyglada jakby go cos przetracilo, bo nie moze nia ruszac w zadna strone :ico_olaboga: Mial wczoraj umyc cala lazienke ale juz mu przez ta szyje odpuscilam. Najwyzej bedzie brudna przez najblizsze dni. Ja sie nie bede tak schylac i wszystkich katow na kleczkach myc, bo znowu wyladuje w szpitalu. Mowi sie trudno... Zapowiada sie spokojna niedziela, sloneczko pieknie swieci to moze gdzies pozniej na krotki spacerek wyjdziemy.
Milego dnia Stycznioweczki :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”