no wlasnie Monika,nie ociagaj sie ,bo od Ilonki paskiem dostaniesza masz jakies foty ????? wklejaj plis

Madziorka fajnie,ze kupka ,,wyszla,, hi hi
ja znow nie moge usnac

[ Dodano: 2007-11-09, 00:16 ]
Emilka fajnie z ta czapka ,mala rzecz a cieszy

no wlasnie Monika,nie ociagaj sie ,bo od Ilonki paskiem dostaniesza masz jakies foty ????? wklejaj plis
Moja kolezanaka tam raz bukowala i na stronie na koniec blad wyskoczyl z tym ze ona nie bukowala ponownie tylko na drugi dzien do banku sprawdzila czy wzielo (a wzielo) i dobijala sie do nich telefonicznie bo potwierdzenie jej na e-maila nie przyszloLucy ale pech, kurde tyle biletow zamawialam i jeszcze mi sie nigdy nie zdarzylo. Chociaz nigdy z easy jeta.
to wlasnie u ,mie tak bylo i wzieli 3 razy kase ,a zero potwierdzenia i numeruMoja kolezanaka tam raz bukowala i na stronie na koniec blad wyskoczyl z tym ze ona nie bukowala ponownie tylko na drugi dzien do banku sprawdzila czy wzielo (a wzielo) i dobijala sie do nich telefonicznie bo potwierdzenie jej na e-maila nie przyszlotakze chyba u nich nie bardzo jest bukowac przez neta
ja tez tyle razy zamawialam i wlasnie z easy jeta i nigdy tak nie mialam...teraz to bede na lotnisko jezdzic,bo w nonono mam znowu sie uzeracLucy ale pech, kurde tyle biletow zamawialam i jeszcze mi sie nigdy nie zdarzylo. Chociaz nigdy z easy jeta. Oddac to napewno oddadza tylko pytanie kiedy. Trzymam kciuki by jak najszybciej.
hehe, jak pisalas posta to o tej porze na polski czas sie na drugi bok przewracalamDominisiu a gdzie TY??????????????????????????????????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość