Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 12:54

Mad., też to oglądałam po raz kolejny ,bo jak dobrze kojarzę to leciało już na national geografik ,ale oboje z mężem to oglądaliśmy i strasznie przeżywaliśmy :ico_sorki: :ico_sorki: a ten maluszek który rozwijał się poza macicą to normalnie cud ,ale tego bólu jaki matka przechodziła nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić :ico_sorki: :ico_sorki: mojego Dawida bardzo poruszyła ta operacja maluszka jeszcze w macicy :ico_olaboga: :ico_sorki:
bograczu mam prawie cały gar
ja też tej nazwy nie znałam i w sumie sama potrawa niewiele mi mówi ale musi być pyszna daj troszkę :-D
mlodego mi wyciagneli z namiotu tlenowego i oby dzis sie udalo i nie trzeba bylo go spowrotem
na pewno juz będzie dobrze ,ale kciuki nadal zaciskam :ico_oczko:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 sty 2012, 12:56

dzień dobry :ico_ciezarowka:

U mnie kolejna nieprzespana noc....slurcze co 30 minut wiec nie ma po co do szpitala jechac bo i tak mnie odeslą....
na szczescie jeszcze nie ustaly i calu czas ie pojawiają....moze w koncu sie rozrusza....ciagle "cos" ze mnie wyplywa....sorki za szczegóły :ico_wstydzioch:
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Juz jestem na pawde zmeczona a najbardziej sie boje, ze wszystko sie zatrzyma i za tydzień-dwa znowu bede musiala przez to przechodzic :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Mimo wszsytko przejedziemy sie zmezem chyba dzisiaj do szpitala zeby chociaz sprawdzili Mała i sprawdzili czy w ogóle jakies rozwarcie sie robi....
Przepraszam, ze tylko o sobie i ze Was w ogóle nie doczytuje....

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 sty 2012, 12:57

Mad., bogracz podobnie jak wiele dan ma rozne wersje :-) ja lubię tą najprostszą :ico_oczko:

Przyszedł prezent dla Emilki od Borysa więc mogę iść rodzić :-D
Jej ale u nas wieje :ico_szoking:

[ Dodano: 05-01-2012, 12:00 ]
martam21, Ty lepiej kochana pojedz do szpitala bo moze to coś co wyplywa to wody ci sie sącza a wtedy też za dlugo chodzić nie można. Trzymam kciuki kochana za Was

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 13:09

kurde ie wysłało mi rano posta :ico_noniewiem:

ewelka gratulacje :ico_brawa_01:

Kaja buziaczki dla Kubusia ,to wspaniały chłopaczek i na pewno szybko sobie poradzi z żółtaczką i z prawidłowym oddychaniem i wrócicie do domu do dziewczynek i tatusia :-) trzymamy tu wszystkie kciuki za was :ico_sorki:
Moj mąż pod koniec co ja stęknęłam, jęknęłam to od razu pytał "juz? jedziemy?" - do szału mnie tym doprowadzał :ico_haha_01:
mój ma teraz to samo :ico_olaboga: oszaleć można :ico_oczko:

ja w nocy wstawałam tylko dwa razy :ico_sorki: ale po śniadaniu tak mi się spa zachciało ,że położyłam się i wstałam dopiero teraz :-D :ico_szoking:

[ Dodano: 05-01-2012, 12:10 ]
ach no i stawiam :ico_tort: za moje ostatnie okienko :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 13:11

martam21, własnie, jedź kochana i się nie zastanawiaj. lepiej mieć wszystko pod kontrolą. :ico_sorki:

Mad., pisałam na nowym wątku, ale i tu napiszę - śliczna stronka! podoba mi się bardzo! :ico_brawa_01:
suwaczki dla roczniaków są lepsze niż dla dwulatków :ico_haha_01: ładniejsze macie dzieciaczki na suwaczkach. :ico_haha_01:

u nas pierwsze staranko o Lilcię zaliczone. :ico_haha_01:

[ Dodano: 05-01-2012, 12:12 ]
Jadzia, wielkie :ico_brawa_01: za ostatnie okienko. już lepiej się psychicznie kobieta czuje wiedząc, że to już ten 9 miesiąc, co? ;-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 13:18

martam21 nawet się nie zastanawiaj, no i tak jak dziewczyny piszą jedź dzisiaj do szpitala zobaczyć czy wszystko ok !
tibby, dziękuję :ico_sorki:
No i skoro staranka rozpoczęte, to coś postawić trzeba nie ? :ico_oczko:
Jadzia, za okienko :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 13:21

martam jedz jedz niech sprawdzą ,trzymam kciuki ,zeby się to było już :ico_sorki:
Mad., pisałam na nowym wątku, ale i tu napiszę - śliczna stronka! podoba mi się bardzo
no właśnie wiem o czym zapomniałam :ico_puknij: MAd cudnie pierwsza stronka sie prezentuje :ico_brawa_01:
u nas pierwsze staranko o Lilcię zaliczone.
:ico_brawa_01: :509: super trzymam kciuki , żeby szybko staranka przyniosły efekt :-D :-D

słucham pogody i już dupką trzęsę , już teraz wieje jak cholerka a co to później bedzie a u mnie na poddaszu to tak słychac wiatr :ico_szoking: i jeszcze coś się obluzowało na dach i puka jak mocniej zawieje :ico_olaboga:
i wiem dlaczego tak mi się spa chce ciśnienie bardzo spada :/

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 13:21

Mad., dla ciebie i reszty co by dogodzić wam jeszcze i postawić za staranko:

Obrazek

[ Dodano: 05-01-2012, 12:23 ]
Jadzia, dziękuję za trzymanie kciukasów :ico_sorki: trzymajcie jeszcze mocniej by to była rzeczywiście Lilka ;-)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 13:30

Jadzia, wielkie :ico_brawa_01: za ostatnie okienko. już lepiej się psychicznie kobieta czuje wiedząc, że to już ten 9 miesiąc, co?
dokładnie :-D

Jadzia, dziękuję za trzymanie kciukasów :ico_sorki: trzymajcie jeszcze mocniej by to była rzeczywiście Lilka ;-)
no jasne ,że za Lilusię trzymam i wysyłam moje dziewczynkowe fluidki do ciebie >>>>>> gD> >>>>>> a te różowe babeczki cudne

:ico_olaboga: :ico_olaboga: muszę jakiś obiad zrobic i pranie wyjąc a jestem nie do życia :ico_spanko:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2012, 13:31 przez Jadzia, łącznie zmieniany 1 raz.

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 sty 2012, 13:31

tylko wiecei dziewczyny ja to samo mialam z filipem...no prawie to samo, bo z nim mimo wszystko szybciej poszlo...
tutaj nic nie daja na przyspieszenie porodu zadnej oksytocyny... a epidural dopiero przy 4 cm....wiec jesli nie mam jeszcze 4 cm rozwarcia to bede musiala lezec na 20 osobowej sali i czekac....wiec wole przeczekac w domu...
to co ze mnie leci badali mi w poniedzialek i stwierdzili, ze na pewno nie sa to wody plodowe....a musza o to dbac bo ja mam paciorkowca...to podobno sluz z krwia, i to dobry znak, ze szyjka sie skraca...
na razie skurcze sa co 10-15 minut ale takie "do zniesienia"....
poczekam na meza bo pojechal zalatwic cos na miejsce, wykape sie i zobaczymy jak sie dalej potoczy....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”