caro-Katrin Was dziennie czyta,ale ma mega lenia,ze nawet nie pisze
Na dodatek wpienia mnie brak myszki w laptopie,nie umiem nic wkleic przez to i takie tam,mam smutek ciala i tyle.Bardzo sie ciesze,ze rusza sie z Waszym mieszkanikiem-tzn,ze spokojnie mozecie z mezem wziasc sie do roboty,bo w ciagu 9 miesiecy na pewno juz bedziecie na wiekszym.Barwa dla Twojego kochanego szeryfa,ze z takiego niejadka zrobil sie maly zarloczek!!!!
Kolka-mojemu malemu ostatnio tez zrobila sie taka szorstkawa skora na polikach,poszlam do apteki,dostalam jakis krem(ponoc nawet dla atopowej skory)i po dwoch razach wszystko bylo oki ze skora.Pani w aptece powiedziala,ze to moglo sie zrobic z zimnego wiatru.Fakt,ze czasem zapominam posmarowac mu buzi przed wyjsciem
takim zelem na wyjscia na zimne powietrze.Moze to z tego sie stalo na buzi,a jesli chodzi o brzuszek i plecki no to nie mam pojecia,wiem,ze syn mojej siostry ma uczulenia na barwiniki spozywcze-ale Kubus chyba takich nie zawiera. Zycze,zeby sprawa z domkiem ruszyla i prosze o linka z tym domkiem,bo wtedy mi interent nie chcial otworzyc tej stronki.
Agi-moj maz dzwonil by po 20 minutach,wiec nawet nie marze o samotnych zakupach.Poza tym balabym sie,ze wezmie malego do swoich wspanialych rodzicow a tego bym nie chiala-ja musze czuwac nad nim jak oni sa w poblizu.Marze o wiosnie,ale troszke tego sniegu i mrozu moglabys nam przeslac,bo moj synus widzial tylko snieg raz tej zimy i w minimalnej dawce,bo niedosc,ze byla to bardzo cieniutka warstewka to w mgnieniu oka stopniala.A gdzie sa nowe zdjecia Twojej slodkiej coreczki?I pamietaj,ze w modzie sa lzejsze kobietki,wiec nie ma dziecka co tuczyc-ja np.bardzo chcialabym byc niejadkiem
Mordeczka-gratuluje Ci,ze masz zaszczyt uczestniczyc w jakims elitarnym,tajemniczym forum!!!A skrapek z wiosna rewelacja!!!Zdolna jestes i tyle.Jak tam poszukiwanie mieszkanka?
Kamelek-czekam na zdjecia z Rownicy.A znalazlas Czarcie Kopytko???Wspolczuje,ze juz musisz wracac do pracy,ale takie zycie.I gratuluje tej korzystnej zamiany mieszkan.Ja tez mam teraz okazje zamienic na wieksze za nieduzo wieksze pieniadze,ale tak jak Ty piszesz troche mi szkoda tego,w ktorym mieszkamy
I gratulacje dla Lenki-kolejny chodzacy Kwietniak!!!
Kari-zdjecia Twojego Krystianka przekochane!!!Gratuluje zdanego egzaminu.Jak tam Zakopianka?Jest juz czynny ten nowy dwupasmoy odcinek?
Hektorka-bardzo,bardzo sie ciesze,ze znalazlas opiekunke i to godna zaufania!!!A w kostiumie wygladasz odlotowo!!!Fajna Laska jestes.Powodzenia w nowej pracy.A Twoj Kamilek z tym rogalem XXL wyglada zajefajnie.
Kasik-jak tam powrot do pracy?Pewnie Wikusia przezywa troszke rozstania z mama,ale przynajmniej ma okazje mocno zaprzyjaznic sie z tatusiem
Rybko-no to zuch z Twojego Jedrulki,ze juz wie do czego sluzy nocniczek i juz umie calowac!!!Piekne doswiadczenie,no nie?A roczek robicie juz w Koszalinie,tzn tak szybko sie przeprowadzacie?
Jesli kogos zapomnialam to sorry,ale ja mam okropna pamiec!!