ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:24

balamory??nie słyszałam o tym :ico_noniewiem: Mila lubi tez "Tractor Tom" bo tam sa rozne zwierzatka i ona je nasladuje wtedy..i jeszcze "Todd'a" chyba dlatego ze jest taki kolorowy i smieszny :ico_haha_01:
ale ja przy Mili ogladam te bajki tez i na prawde niosa za soba wiele pouczajacych tresci sformułowanych własnie dla takich dzieciaczkow od 1-5/6 lat..moze teraz Mila jeszcze nie kuma o co kaman w tych bajach, ale przypuszczam ze za poł roku to juz na pewno bedzie rozumiec wiecej :-)

własnie przed chwila moja ksiezniczka sie przebudziła, goraczki nie ma, temp jej chyba wrociła do normalnego stopnia, bo ani ciepła nie jest za bardzo, wypiła mleczko i dalej spi, nie wiem skad mogła sie wziac ta chwilowa niedyspozycja...

ja sie szykuje do YCD, wpadne jutro po pracy o ile do niej pojde, bo pogode znow zapowiadaja przesrana na jutro :ico_noniewiem:
dobranoc kochane :516:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:27

Karola zasypia tak wcześnie bo oczywiście nie śpi w dzień :ico_noniewiem: I za nic go do tego nie zmusisz :ico_olaboga: Jest więc 12 h na nogach i wieczorami pada z sił. Ja nie podaję już ani Cebionu, a ni witaminy D3, teraz za to kupiłam Multisanostol i daję Wiktorowi 2 razy dziennie po łyżeczce.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 22:27

nie ma u Was Balamorow?to takie miasteczko z ludzmi mieszkajacymi w roznokolorowych dmach,prowadza przedszkole,policje i sklep...jest osoba na wozku i wogole taki przyjemny program...duzo spiewaja i jest zawsze jakis watek przewodni...a jest u Was Granimory?o opiekunce pilnujacej dzieci rodzicow ktorzy musza isc do pracy? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:30

Ewcik mówisz że fajny ten wieloryb? właśnie dostałam płytę od kuzynki...więc trzeba będize pooglądać. A pomysł z kalendarzem ok...a jak w miesiącu jest więcej solenizantów to zrób takie zdjęcie z kilku miniatur...może co? :ico_noniewiem:
Glizdunia Maycia jest zabójcza!!! muszę mojej mamie pokazać...bo oni myślą, że Hania to w ogóle wyjątkowy egzemplarz...ale przecież więcej dzieciaków robi to co ona...a TY super wyglądasz!!! chuda? nie...szczupła i elegancka!!!

zaraz się zaczyna "you..." więc zmykam do żelazka...ale będę zaglądać w przerwach...
na razie

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:32

Ja znam Dobranocny Ogród, Finleya, Traktora Toma, Smyki, Błyśnij błyskula, coś o cyferkach, Bil i Ben, Swiat Todda, jakiś zawiadowca jest, i tyle :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:34

Glizdunia o tej drugiej bajce też nie słyszałam... :ico_noniewiem:
Lady no, traktor tom też jest super...Hania zawsze też naśladuje każdego zwierzaka...a wczoraj przypadkowo był włączony tv i zaczynał się charlie i lola, a ona tego nigdy nie ogląda i nagle woła LOLA! :ico_szoking: skąd ta mądralka to wie wszystko??? szokuje mnie ten dzieciak na każdym kroku...
Kamizela no trudno...ale bynajmniej usypia wcześnie i śpi do rana...zawsze jakiś plus...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:37

Karola raz śpi, raz nie :ico_noniewiem:

Za to ja już zmykam.

Pa.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 22:42

zawiadowca "eji" jak to Hania mówi

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 22:45

zborra, Alicji sie podoba. W sumie jedynymi słowami jakie padają w tej bajce jest mumu :-)

A nad kalendarzem posiedzę jutro, bo Mariusz juz wrócił z angielskiego więc może da sie namówić na masaż, bo bolą mnie po tej siłowni mięśnie o których istnieniu nie małam pojęcia :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 22:46

to u nas inne bajki leca bo nie znam polowy tych o ktorych piszecie :ico_noniewiem: ale Charlie i Lola tez leci i moj A.ja bardzo lubi :-D a Maya to w tesco juz wie gdzie leza ich postacie w dziale z zabawkami i tez wola Lola :ico_haha_01: ogolnie to duzo sie ucza z tych bajek maluchy nie?u nas jest tz duzo programow z dziecmi niepelnosprawnymi,a nawet wiekszosc :ico_noniewiem: i toma uczyc tolerancji :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”