mnie w sobote tez zlapal bol glowy, w niedziele z reszta tez, ale jakos to przezylam, bo weekend byl wypelniony i mily - w sobote odwiedziny, grilowanie, spacerki, wczoraj plywanie w jeziorku

a dzisiaj juz niebo pokryte chmurami...
Dla mnie to i tak nie ma znaczenia bo i tak z domu nie wychodzęa dzisiaj juz niebo pokryte chmurami..
No mam nadzieje że tym razem nie wypatrzy niczego dziwnego no i jutro sie dowiem jak tak z przeziernością.Oby też było dobrzegeheimnis, trzymam kciuki za dobre wiadomosci od gina
No jasne byle jakos przetrwać do stycznia,potem się naspacerujętak jak mowisz, najwazniejsze dobro maluszka, jesli nie teraz, to juz za kilka miesiecy bedziesz mogla spacerowac ze swoja niunia
no właśnie sie zastanawiam,bo tydz temu miałam USG i przez brzuch.tylko teraz to bedzie takie dokładne by wszystko idealnie posprawdzać,więc nie zdziwię się jak zrobi mi dopochwowo.geheimnis, raczej bedzie to jeszcze USG dopochwowe,przynajmniej u mnie bylo
No ja już mam tabelkę z przykładami imion,więc za jakieś 2 miesiące,jak już będę znała płeć to będziemy dopasowywać.Muszę niestety pokombinować jeszcze bo do żadnej z propozycji nie jestem przekonana.moj maz zaczal sie juz wczoraj zastanawiac nad imieniem dla dziecka
No tak,chyba tak.Jakieś takie przekombinowane imiona mi nie pasują.Mój mąż też jest za najzwyczajniejszymi imionami.Zobaczymy,coś się wymyśli,przecież mam jeszcze mnóstwo czasu.A jak zobaczę dzidzię na żywo to może się okazać że imię zmienię,bo mi nie będzie to twarzyczki i zachowania bobasa pasowałoa chcecie imie typowo polskie?
Mnie też się tak wydawało że dla dziewczynki już znalazlam,tylko zauważyłam że to chyba zbyt popularne imię i juz sama nei wiem.dla dziewczynki chyba juz mam...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość